3FEB2020

Kulturskolans kurskatalog

Kulturskolan har infört ett nytt verksamhetssystem. Det innebär att kurskatalogen publiceras på vår hemsida där man som målsman kan gå in och boka lediga kurser direkt.

Förändringen görs för att sökande lätt ska kunna se var det finns lediga platser, kunna boka och få besked direkt så att antagningsprocessen blir snabbare och effektivare. Det innebär att det inte kommer att finnas något kösystem framöver.

En bokning eller intresseanmälan gäller bara en termin och sedan får man söka kurs på nytt.

Kurskatalogen för vårterminen 2020 öppnar den 3/2 och finns här www.studyalong.se/upplands-bro

Relaterade nyheter

  • 29 MAR 2020
    Upplands-Bro kommun ordnar även denna sommar öppen fritidsverksamhet i form av dagkollo på Hällkana. För en låg avgift erbjuds ditt barn en eller flera veckor med massor av aktiviteter och äventyr i en härlig miljö.
  • 23 MAR 2020
    Upplands-Bro kommun har beslutat att ställa in, eller skjuta upp, alla kultur- och fritidsevenemang där kommunen är huvudarrangör. Evenemangen ställs in på grund av coronaviruset.
  • 20 FEB 2020
    Den 11 mars, klockan 13.00-18.00, kan du lämna in ditt konstverk för att delta i Vårsalongen 2020 Konst & Hantverk. Vårsalongen är en jurybedömd konstutställning där lokala konstnärer och hantverkare ställer ut sina konstverk.