16JAN2020

Välkommen till öppet hus hos Trygghetscenter den 5 februari

Onsdagen den 5 februari klockan 15.00 - 18.00 öppnar vi upp portarna till Upplands-Bro kommuns nya Trygghetcenter i Brohuset.

Fredrik Kjos, kommunstyrelsens ordförande hälsar alla välkomna. Kommunens samarbetsaktörer och tjänstepersoner från kommunen är på plats för att svara på frågor.

Klockan 17.00 blir det en tema-timme, ”Hur kommer polis och kommun arbeta tillsammans framåt för ett hållbart Upplands-Bro?”

Kommunens Trygghetscenter är en plats som samlar olika trygghetsfunktioner samt Kontaktcenter. Anledningen till det är att öka samverkan mellan aktörerna, underlätta informationsflöde samt att vara ett nav för trygghetsarbetet dit kommuninvånare kan vända sig för att få stöd, rådgivning och lättare kunna lämna information och synpunkter. Vi bjuder på fika.

Välkommen!

Fredrik Kjos (M)
Kommunstyrelsens ordförande

Ida Texell
Kommundirektör

Relaterade nyheter

  • 15 JUL 2021
    Dubbelbemanning av väktarpatrullerna i Upplands-Bro kommun är en trygghetsframgång. Satsningen har fungerat så väl att säkerhetsföretaget Rapid nu kopierar den unika lösningen som erbjudande till andra Stockholmskommuner. -Det är...
  • 13 JUL 2021
    De samlas på Snickarvägen 56 i Bro, varje vardagsmorgon. Den andra av totalt tre feriejobbs-perioder har börjat och efter en kort genomgång går alla ungdomar iväg till de väntande uppdragen.
  • 9 JUL 2021
    Upplands-Bro kommun har aktiverat en lång rad trygghetsåtgärder under året. Några delar i detta är Trygghetscentret, fältgruppens uppsökande verksamhet, grannsamverkan, torgaktivering i Bro samt att 370 ungdomar i sommar ges möjlighet...
Upp