21NOV2019

Sara nominerad till priset årets förbättringsresa på Framtidsgalan

Upplands-Bro kommuns kanslichef, Sara Lauri, är nominerad till priset årets förbättringsresa på Framtidsgalan. Galan uppmärksammar personer inom offentlig sektor som gjort en insats utöver det vanliga.

Sara Lauri är nominerad till priset årets förbättringsresa på Framtidsgalan.

– Det känns jätteroligt att bli nominerad. Jag ser det som ett kvitto på det goda arbete som vi tillsammans gör på kanslistaben, säger Sara Lauri, kanslichef på Upplands-Bro kommun.

Om priset

Priset årets förbättringsresa delas ut till en person som bidrar till att förbättra resultaten inom verksamheten, på ett sätt som har stort värde för kommuninvånarna, samtidigt som man erbjuder en god arbetsmiljö där medarbetare trivs, vill stanna kvar och utvecklas. ​

– Jag får ofta höra att vi är serviceinriktade, tillgängliga, lösningsorienterade och att skratten oftast klingar från vår arbetsplats. Vi jobbar utifrån kommunens ledord helhetssyn, engagemang och professionalitet. Vi strävar efter att strukturera processer, ordning och reda, förtydliga uppdraget och skapa förutsättningar som gynnar kommunen som helhet, säger Sara.

Priset åretsförbättringsresa delas ut på Framtidsgalan den 28 november på Vasateatern i Stockholm.

Om Framtidsgalan

Framtidsgalan är en kompetensutvecklande heldag, där syftet är att uppmärksamma de personer som varje dag gör skillnad inom offentlig sektor.

Om Framtidsgalan

Utdrag ur nomineringstext

Sara hade jobbat flera år i Upplands-Bro när hon blev erbjuden tjänsten som kanslichef. Sara kom in på en avdelning som varit underbemannad i flera år och som saknat rätt förutsättningar för att kunna leverera den goda service som krävdes. Nu skulle det bli ändring på det!

Sara fick medarbetarna att se att genom att ge god service får man ofta dubbelt så mycket tillbaka vilket sprider glädje åt båda hållen, och idag är den inställningen en självklar del av kansliet.

Idag tvekar ingen på att kontakta kansliet! Nu är det kansliet som sprider högljudda skratt, glädje och energi i korridorerna. Med Sara i täten kunde förändringståget ta fart där vinsten har blivit stor för hela kommunen. Därför är Sara finalist i kategorin Årets Förbättringsresa!

Läs hela nomineringstexten

Relaterade nyheter

Upp