18NOV2019

Företagsbesök för att förstå villkor och utmaningar

Thomas Söderholm, platschef till Edström Logistics AB, berättade om företaget och visade upp verksamheten för kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M), politiska sekreterare Marcus Sköld, näringslivschef Marcus Nybom och näringslivsutvecklare Nassim Nyholm.

Thomas Söderholm, platschef till Edström Logistics AB, visade upp verksamheten för kommunen.

Edström Logistics AB är ett lager- och logistikföretag, en s.k. tredjepartslogistiker, som sköter lagerhållning och distribution av varor åt ett flertal kunder. I Upplands-Bro bedriver företaget sin verksamhet genom två logistikbyggnader i Brunna på sammanlagt ca 13 500 m2. Utöver anläggningen i Upplands-Bro är företaget även verksamt i Malmö.

Kommunen genomför regelbundna företagsbesök. Syftet med besöken är att öka kunskapen och förståelsen för företagens villkor och förutsättningar. Kommunen får möjlighet att lyssna in synpunkter och idéer samt får information om företaget och framtidsplanerna. Om du önskar ett företagsbesök kontakta näringslivsutvecklare Nassim Nyholm.

Relaterade nyheter

  • 23 JUN 2020
    Är ditt företag på jakt efter ny mark eller nya lokaler? Eller är ditt företag intresserat av att sälja mark eller hyra ut lokal i Upplands-Bro? Då ska du delta i kommunens Arena för tillväxt den 28 september!
  • 15 JUN 2020
    Nu inledes processen med att ta fram en ny näringslivsstrategi. Du som är företagare i kommunen kan vara med och påverka. Delta i enkätundersökningen nedan och anmäl dig till en av våra workshops redan nu.
  • 4 JUN 2020
    Foodtrucks, grönsaksstånd, eller kanske ett tillfälligt loppisbord? Den som är intresserad kan hyra plats på kommunens torg. Platserna kan hyras per dag eller för en längre period.
Upp