15NOV2019

Dialog om företagsklimat vid besök på Hackholmssund

Torsdagen den 14 november besökte kommunens näringslivsstab Hackholmssund Konferens tillsammans med kommunstyrelsens ordförande, Fredrik Kjos (M). Besöket är ett av många planerade besök som genomförs för att starta en dialog om förutsättningarna för företag i kommunen.

Fredrik Kjos, kommunstyrelsens ordförande, tillsammans med Lise-Lotte Svensson och Jesper Hyseus, styrelseordförande respektive VD för Hackholmssund Konferens, samt näringslivschef Marcus Nybom.

Torsdagen den 14 november besökte kommunen Hackholmssund Konferens AB.

Företagsbesöket är ett av många planerade besök som genomförs av näringslivsstaben ihop med kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M). Företagsbesöken syftar till att föra en dialog om förutsättningar och utmaningar för företag i kommunen.

Från kommunen deltog kommunstyrelsens ordförande, Fredrik Kjos (M), tillsammans med politiske sekreterare Marcus Sköld, näringslivschef Marcus Nybom samt näringslivsutvecklare Nassim Nyholm vid besöket. På företaget hälsades de välkomna av VD Jesper Hyseus och Lise-Lotte Svensson, som är styrelseordförande för Hackholmssund Konferens.

Om du också är intresserad av att få ett besök till ditt företag dan du kontakta kommunens näringslivsutvecklare genom att kommunens kontaktcenter på telefon 08-58169000.

Relaterade nyheter

  • 23 NOV 2020
    Upplands-Bro kommun avser att som julgåva till anställda och förtroendevalda 2020 tillhandahålla presentkort. Med denna inbjudan önskar kommunen att företag/handlare som uppfyller och accepterar nedanstående registrerar sig som inlösare...
  • 16 OKT 2020
    Sedan en tid har Coop indikerat att de avser att lämna Broterminalen och flytta verksamheten till en ny anläggning i Eskilstuna. Igår bekräftade Coop planerna och verksamheten vid den nya anläggningen i Eskilstuna beräknas vara i full...
  • 30 SEP 2020
    Hur fungerar en direktupphandling och när får direktupphandling användas? Det var två av huvudfrågorna när kommunen bjöd in föratagare till lunchmöte med utbildning om direktupphandling.
Upp