4OKT2019

Företagare utbildades i upphandling

Hur fungerar en offentlig upphandling? Och hur gör du som företagare för att lämna anbud i en offentlig upphandling? Det var två av huvudfrågorna under kommunens lunchmöte om upphandling som arrangerades den 3 oktober.

Kommunens hållbarhetsstrateg, Nicola Björk, gick bland annat igenom kommunens miljömål och miljöledningsystem under utbildningen.


Lagar och grundprinciper

Utbildningen fokuserade på lagar, grundprinciper och hur en upphandlingsprocess går till. Andra punkter som behandlades var tröskelvärden och kommunen hållbarhetsambitioner i upphandlingsprocessen.

Syftet med utbildningen var att utbilda företagare i hur en upphandlingsprocess går till och hur företag går till väga för att delta i offentliga upphandlingar.

Lunchen arrangerades av kommunens näringslivsenhet tillsammans med upphandlingsenhet.

Relaterade nyheter

  • 23 JUN 2020
    Är ditt företag på jakt efter ny mark eller nya lokaler? Eller är ditt företag intresserat av att sälja mark eller hyra ut lokal i Upplands-Bro? Då ska du delta i kommunens Arena för tillväxt den 28 september!
  • 15 JUN 2020
    Nu inledes processen med att ta fram en ny näringslivsstrategi. Du som är företagare i kommunen kan vara med och påverka. Delta i enkätundersökningen nedan och anmäl dig till en av våra workshops redan nu.
  • 4 JUN 2020
    Foodtrucks, grönsaksstånd, eller kanske ett tillfälligt loppisbord? Den som är intresserad kan hyra plats på kommunens torg. Platserna kan hyras per dag eller för en längre period.
Upp