30AUG2019

Fest i byn 7 september – här hittar du hela programmet

Nedräkningen har börjat! Om en vecka, lördagen den 7 september, är det dags för årets upplaga av Fest i byn i Bro centrum. Just nu arbetar festarrangörerna febrilt med att säkerställa att årets folkfest blir någonting alldeles extra, då vi samtidigt inviger den nya aktivitetsparken bredvid centrum.

Peter Siepen, Nano och Jan Johansen.

Peter Siepen, Nano och Jan Johansen uppträder på Fest i byn den 7 september.

Snart börjar festen!

Lördagen den 7 september är det dags för Fest i byn 2019. Vi är stolta över att kunna presentera Nano, Peter Siepen och Jan Johansen bland årets artister!

Festprogrammet börjar kl 11.00 med att den nya aktitivetsparken invigs av kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M). Nytt för i år är att alla uppträdanden sker på den splitter nya scenen i aktivitetsparken. I parken kommer man under dagen även att kunna delta i basketturneringar, fotboll, parkour och mycket mera.

En fest med något för alla

Självklart hittar du även marknadsstånd, loppisar och politiker och föreningar som visar upp sig i Bro centrum. En halsbrytande BMX-show står också på programmet. Det blir någonting för alla smaker och åldrar: karateuppvisning, musikal med Kulturskolan, allsång, ponnyridning, tivoli, konst och kultur med mycket mera.

Här hittar du hela programmet och kan läsa mer om årets artister. Vi ses i Bro lördagen den 7 september!

Relaterade nyheter

  • 24 JAN 2020
    Bro:n – ungdomsverksamheten  för unga mellan 16 och 20 år i Bro – arrangerar en jobbmässa den 27 februari och bjuder in företag att träffa och rekrytera ungdomar till extra- eller sommarjobb.
  • 27 DEC 2019
    Bland Upplands-Bro kommuns kultur- och miljöstipendiater 2019 finns bland annat ett metalband och Systerskap i Bro, en ideell förening som vill skapa gemenskap genom snällhet. Stipendierna delades ut den 18 december vid kommunfullmäktiges...
  • 20 DEC 2019
    Glitter, glamour, fullfjädrade artister, levande musik och mycket sångglädje. Så kan man sammanfatta fredagseftermiddagen när Funkisfestivalen intog Stora scenen i Kulturhuset.