30AUG2019

Fest i byn 7 september – här hittar du hela programmet

Nedräkningen har börjat! Om en vecka, lördagen den 7 september, är det dags för årets upplaga av Fest i byn i Bro centrum. Just nu arbetar festarrangörerna febrilt med att säkerställa att årets folkfest blir någonting alldeles extra, då vi samtidigt inviger den nya aktivitetsparken bredvid centrum.

Peter Siepen, Nano och Jan Johansen.

Peter Siepen, Nano och Jan Johansen uppträder på Fest i byn den 7 september.

Snart börjar festen!

Lördagen den 7 september är det dags för Fest i byn 2019. Vi är stolta över att kunna presentera Nano, Peter Siepen och Jan Johansen bland årets artister!

Festprogrammet börjar kl 11.00 med att den nya aktitivetsparken invigs av kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M). Nytt för i år är att alla uppträdanden sker på den splitter nya scenen i aktivitetsparken. I parken kommer man under dagen även att kunna delta i basketturneringar, fotboll, parkour och mycket mera.

En fest med något för alla

Självklart hittar du även marknadsstånd, loppisar och politiker och föreningar som visar upp sig i Bro centrum. En halsbrytande BMX-show står också på programmet. Det blir någonting för alla smaker och åldrar: karateuppvisning, musikal med Kulturskolan, allsång, ponnyridning, tivoli, konst och kultur med mycket mera.

Här hittar du hela programmet och kan läsa mer om årets artister. Vi ses i Bro lördagen den 7 september!

Relaterade nyheter

  • 29 MAR 2020
    Upplands-Bro kommun ordnar även denna sommar öppen fritidsverksamhet i form av dagkollo på Hällkana. För en låg avgift erbjuds ditt barn en eller flera veckor med massor av aktiviteter och äventyr i en härlig miljö.
  • 23 MAR 2020
    Upplands-Bro kommun har beslutat att ställa in, eller skjuta upp, alla kultur- och fritidsevenemang där kommunen är huvudarrangör. Evenemangen ställs in på grund av coronaviruset.
  • 20 FEB 2020
    Den 11 mars, klockan 13.00-18.00, kan du lämna in ditt konstverk för att delta i Vårsalongen 2020 Konst & Hantverk. Vårsalongen är en jurybedömd konstutställning där lokala konstnärer och hantverkare ställer ut sina konstverk.
Upp