30AUG2019

Fest i byn 7 september – här hittar du hela programmet

Nedräkningen har börjat! Om en vecka, lördagen den 7 september, är det dags för årets upplaga av Fest i byn i Bro centrum. Just nu arbetar festarrangörerna febrilt med att säkerställa att årets folkfest blir någonting alldeles extra, då vi samtidigt inviger den nya aktivitetsparken bredvid centrum.

Peter Siepen, Nano och Jan Johansen.

Peter Siepen, Nano och Jan Johansen uppträder på Fest i byn den 7 september.

Snart börjar festen!

Lördagen den 7 september är det dags för Fest i byn 2019. Vi är stolta över att kunna presentera Nano, Peter Siepen och Jan Johansen bland årets artister!

Festprogrammet börjar kl 11.00 med att den nya aktitivetsparken invigs av kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M). Nytt för i år är att alla uppträdanden sker på den splitter nya scenen i aktivitetsparken. I parken kommer man under dagen även att kunna delta i basketturneringar, fotboll, parkour och mycket mera.

En fest med något för alla

Självklart hittar du även marknadsstånd, loppisar och politiker och föreningar som visar upp sig i Bro centrum. En halsbrytande BMX-show står också på programmet. Det blir någonting för alla smaker och åldrar: karateuppvisning, musikal med Kulturskolan, allsång, ponnyridning, tivoli, konst och kultur med mycket mera.

Här hittar du hela programmet och kan läsa mer om årets artister. Vi ses i Bro lördagen den 7 september!

Relaterade nyheter

  • 31 OKT 2019
    Fikasugen efter konserten eller utställningen? Nu finns det ett kafé i Kulturhuset igen. Fredagen den 8 november öppnar Café Boulevard och ägarna firar detta med en invigning klockan 13!
  • 29 OKT 2019
    Thomas Sekelius, youtuber och författare till boken Two Faced, kommer till Kulturhuset torsdagen den 7 november. Kom och hör honom berätta om sig själv, sin youtubekarriär, sin bok och självklart sminket!
  • 28 OKT 2019
    Nu är tidningen Min historia 2019 tryckt. Tidningen delas ut gratis till deltagarna i konstprojektet – bland annat fritidsbarn på Finnstaskolan, Härneviskolan och Råbyskolan. Den finns också att hämta i Kulturhuset och på biblioteken...