22AUG2019

Nu öppnar aktivitetsparken

Aktivitetsparken i Bro är nu klar för att öppnas. Invigning av parken sker i samband med Fest i Byn den 7 september, men redan nu finns möjlighet att använda nästan hela parken. Från och med fredagen den 23 augusti är alla välkomna att besöka parken – utom de områden som fortfarande är avspärrade.

Klättersvamp

I den nya aktivitetsparken kan man bland annat ägna sig åt klättring, parkour, fotboll och basket. Foto: Martin Vind Zettersten

Den nya aktivitetsparken kommer att invigas med musik, artistframträdanden och folkfest lördagen den 7 september i samband med årets Fest i byn, men redan nu är större delen av parken klar att användas. Därför lättar vi på avspärrningarna och öppnar upp aktivitetsparken för allmänheten fredagen den 23 augusti.

Vissa kompletterande arbeten kommer att utföras innan invigningen. Gräsytor som ännu inte hunnit etablera sig kommer att vara avstängda tills vidare.

En plats med något för alla

I aktivitetsparken kan man bland annat att kunna ägna sig åt parkour, klättring, skateboard, fotboll och basket. Det finns utegym, DJ-hörna och ett dansgolv med scen. Föreningar kan bedriva organiserade spontanaktiviteter i parken – utan krav på medlemskap eller avgift.

Den nya aktivitetsparken ligger på Råbyplan, cirka 100 meter från Brohuset och Bro centrum. Välkomna!

Relaterade nyheter

  • 23 MAR 2020
    Upplands-Bro kommun har beslutat att ställa in, eller skjuta upp, alla kultur- och fritidsevenemang där kommunen är huvudarrangör. Evenemangen ställs in på grund av coronaviruset.
  • 20 FEB 2020
    Den 11 mars, klockan 13.00-18.00, kan du lämna in ditt konstverk för att delta i Vårsalongen 2020 Konst & Hantverk. Vårsalongen är en jurybedömd konstutställning där lokala konstnärer och hantverkare ställer ut sina konstverk.
  • 3 FEB 2020
    Kulturskolan har infört ett nytt verksamhetssystem. Det innebär att kurskatalogen publiceras på vår hemsida där man som målsman kan gå in och boka lediga kurser direkt.