22AUG2019

Nu öppnar aktivitetsparken

Aktivitetsparken i Bro är nu klar för att öppnas. Invigning av parken sker i samband med Fest i Byn den 7 september, men redan nu finns möjlighet att använda nästan hela parken. Från och med fredagen den 23 augusti är alla välkomna att besöka parken – utom de områden som fortfarande är avspärrade.

Klättersvamp

I den nya aktivitetsparken kan man bland annat ägna sig åt klättring, parkour, fotboll och basket. Foto: Martin Vind Zettersten

Den nya aktivitetsparken kommer att invigas med musik, artistframträdanden och folkfest lördagen den 7 september i samband med årets Fest i byn, men redan nu är större delen av parken klar att användas. Därför lättar vi på avspärrningarna och öppnar upp aktivitetsparken för allmänheten fredagen den 23 augusti.

Vissa kompletterande arbeten kommer att utföras innan invigningen. Gräsytor som ännu inte hunnit etablera sig kommer att vara avstängda tills vidare.

En plats med något för alla

I aktivitetsparken kan man bland annat att kunna ägna sig åt parkour, klättring, skateboard, fotboll och basket. Det finns utegym, DJ-hörna och ett dansgolv med scen. Föreningar kan bedriva organiserade spontanaktiviteter i parken – utan krav på medlemskap eller avgift.

Den nya aktivitetsparken ligger på Råbyplan, cirka 100 meter från Brohuset och Bro centrum. Välkomna!

Relaterade nyheter

  • 31 OKT 2019
    Fikasugen efter konserten eller utställningen? Nu finns det ett kafé i Kulturhuset igen. Fredagen den 8 november öppnar Café Boulevard och ägarna firar detta med en invigning klockan 13!
  • 29 OKT 2019
    Thomas Sekelius, youtuber och författare till boken Two Faced, kommer till Kulturhuset torsdagen den 7 november. Kom och hör honom berätta om sig själv, sin youtubekarriär, sin bok och självklart sminket!
  • 28 OKT 2019
    Nu är tidningen Min historia 2019 tryckt. Tidningen delas ut gratis till deltagarna i konstprojektet – bland annat fritidsbarn på Finnstaskolan, Härneviskolan och Råbyskolan. Den finns också att hämta i Kulturhuset och på biblioteken...