22AUG2019

Nu öppnar aktivitetsparken

Aktivitetsparken i Bro är nu klar för att öppnas. Invigning av parken sker i samband med Fest i Byn den 7 september, men redan nu finns möjlighet att använda nästan hela parken. Från och med fredagen den 23 augusti är alla välkomna att besöka parken – utom de områden som fortfarande är avspärrade.

Klättersvamp

I den nya aktivitetsparken kan man bland annat ägna sig åt klättring, parkour, fotboll och basket. Foto: Martin Vind Zettersten

Den nya aktivitetsparken kommer att invigas med musik, artistframträdanden och folkfest lördagen den 7 september i samband med årets Fest i byn, men redan nu är större delen av parken klar att användas. Därför lättar vi på avspärrningarna och öppnar upp aktivitetsparken för allmänheten fredagen den 23 augusti.

Vissa kompletterande arbeten kommer att utföras innan invigningen. Gräsytor som ännu inte hunnit etablera sig kommer att vara avstängda tills vidare.

En plats med något för alla

I aktivitetsparken kan man bland annat att kunna ägna sig åt parkour, klättring, skateboard, fotboll och basket. Det finns utegym, DJ-hörna och ett dansgolv med scen. Föreningar kan bedriva organiserade spontanaktiviteter i parken – utan krav på medlemskap eller avgift.

Den nya aktivitetsparken ligger på Råbyplan, cirka 100 meter från Brohuset och Bro centrum. Välkomna!

Relaterade nyheter

  • 10 SEP 2019
    Efter en regnig start på dagen lättade äntligen molntäcket och solen sken över både den nyinvigda aktivitetsparken och alla besökare som hade kommit för att fira 2019 års upplaga av Fest i byn i Bro centrum.
  • 30 AUG 2019
    Nedräkningen har börjat! Om en vecka, lördagen den 7 september, är det dags för årets upplaga av Fest i byn i Bro centrum. Just nu arbetar festarrangörerna febrilt med att säkerställa att årets folkfest blir någonting alldeles extra,...
  • 27 AUG 2019
    Ungdomsverksamheten Bro:n byter lokal vecka 36. Från och med torsdagen den 5 september är alla unga i åldrarna 16–20 år välkomna till Nyfiket i Brohuset för att mötas, fika, spela, skapa musik, dansa, delta i projekt, koppla av med...