2MAJ2019

Destinys care är årets företag i Upplands-Bro

Destinys care – så heter vinnaren av priset Årets företag – som delades ut på Upplands-Brogalan i fredags. Företaget, som ligger i Norrboda, är en privat utförare av hemtjänst och har hög kompetens och lång erfarenhet av åldrande, demenssjukdom och andra omvårdnadsbehov. Företaget drivs av Azar Tavallali.

Mingelbild med Årets företag 2019 - Destinys care.

– Årets Upplands-Brogala blev med 262 deltagare den mest välbesökta någonsin. Jag vill rikta ett stort tack till alla medverkande och utställande företag och ett stort grattis till årets företagare Destinys Care, säger Marcus Nybom, näringslivschef på Upplands-Bro kommun.

Motivering - årets företag

Destiny Care är en lokalt förankrad, kunskapsbaserad och professionell föregångare inom trygghet och omvårdnad. Azar Tavallali har lyckats - nöjda kunder, lojal personal och ett företag med god utveckling.

Underhållning på hög nivå

Årets konferencier var komikern Kristoffer Appelquist, som underhöll och skapade en festlig stämning som ramade in hela arrangemanget. Efter galan slut fortsatte festkvällen och på scenen underhöll Elias Eskilsson & Maria Franzén med sång och musik.

Fler pristagare

Förutom priset årets företagare – delades det ut priser i kategorierna:

Årets Hållbara Företag

Vinnare: Ragn-Sells Högbytorp

Ragn-Sells har lång erfarenhet och kunskap kring avfallshantering, där verksamheten använder modern teknik och den senaste forskningen. Med ett cirkulärt tankesätt utvecklas nya metoder för att hantera avfallet, och verka för ett hållbart samhälle.

Årets Hållbara Företag - Ragn-Sells Högbytorp

Damernas Stora Pris

Vinnare: Faruk Yildiz, Grillbaren i Bro

För att han med sitt engagemang och sin tolerans för allas olikheter gör så mycket mer än fyller magar med snabbmat! Faruk har ett unikt sätt att möta sina kunder och medmänniskor som gör att alla, oavsett ålder, känner sig sedda och respekterade. Han känner varenda ungdom i Bro, vet vad de heter och pratar med var och en av dem. Han engagerar sig i deras vardag och uppmärksammar stora som små bedrifter oavsett om det handlar om minskat skolk eller en cup-vinst. Faruk stöttar och motiverar, visar engagemang och entusiasm, och lockar på så sätt fram det bästa ur varje individ.

Damernas Stora Pris - Faruk Yildiz, Grillbaren i Bro

Årets inspiratör

Vinnare: Systerskap i Bro, Sari Lindstedt, Malin Nordin och Sussanne Persson

För att de med stort hjärta och smittande engagemang vill bygga gemenskap och framtidstro. Tillsammans, hand i hand med varandra och med sina medsystrar, är de en ideell kraft som på kort tid gjort stort avtryck och visat att det med enkla medel, sunt förnuft och gemenskap går att göra skillnad! Systerskap i Bro handlar om samhällsnytta, medmänsklighet och snällhet, något som behövs i alla samhällen – inte minst i Upplands-Bro. De är verkligen sanna inspiratörer!

Årets inspiratör - Systerskap i Bro

Årets UF-företag

Vinnare: Firefighter

Emma Lindberg, Ebba Lindgren och Elin Törnblom fanns på plats för att ta emot galagästernas applåder och berätta mer om sin produkt, brandsläckaren Figerfighter som kommer i ett litet och framförallt lätthanterligt format. Denna produkt är enkel att ta med och lätt att använda för både unga och gamla.

Årets UF-företag - Firefighter

Årets nyetablering

Vinnare: Popup Padel

I en övergiven lokal som ekat tom har Magnus Bubini fått Upplands-Broborna att aktivera sig med Sveriges snabbast växande sport. Popup padel & gym har blivit en mycket populär träningsanläggning i Brunna. Kul när engagerade och drivna personer ser möjligheterna när andra bara ser en öde kåk.

Årets nyetablering - Popup Padel

Om Upplands-Brogalan

Upplands-Brogalan arrangeras av Upplands-Bro Kommun, Företagarna och Damernas affärsnätverk för att uppmärksamma kommunens fantastiska företagare. Innan galan arrangeras en företagsmässa där företagare kan visa upp sin verksamhet och knyta kontakter. Galan är öppen för alla och 2019 arrangerades galan för sjunde året i rad.

Upplands-Brogalan

Relaterade nyheter

Upp