17APR2019

Pressmeddelande: Arena för tillväxt

Den 9 maj är du som söker mark eller lokaler i Upplands-Bro kommun välkommen till Arena för tillväxt på Bro Park. Genom Arena för tillväxt sammanförs fastighetsägare och exploatörer med dig som söker en etablerings- eller expansionsmöjlighet i kommunen.

Vid Arena för tillväxt har du möjlighet att träffa tio av kommunens fastighetsägare. Träffen är ett utmärkt tillfälle för dig som önskar köpa eller hyra mark och lokaler samt hitta olika former av logistiklösningar i Upplands-Bro.

Vidare berättar kommunens planchef Henric Carlsson om pågående och kommande planer i kommunen.

- Expansionstakten i Upplands-Bro är mycket hög och vi upplever ett fortsatt stort intresse för företagsetableringar i kommunen. Genom Arena för tillväxt skapas ett nytt forum där fastighetsägare och företag som söker mark och lokaler kan träffas, säger Marcus Nybom, näringslivschef på Upplands-Bro kommun.

- Upplands-Bro växer och med Arena för tillväxt vill vi öka insynen i vad som är på gång i kommunen och samtidigt ge olika intressenter möjlighet att träffas och skaffa sig ökad kunskap om möjligheterna som finns i kommunen, säger Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

För mer information och anmälan

www.upplands-bro.se/arena2019

Tid: 9 maj 2019, kl. 15-18
Plats: Bro Park, Önsta Allé 1

Kontaktpersoner

Nassim Nyholm
Näringslivsutvecklare
nassim.nyholm@upplands-bro.se
08 - 518 32 208

Marcus Nybom
Näringslivschef
marcus.nybom@upplands-bro.se
08 - 518 32 159

Relaterade nyheter

  • 13 DEC 2019
    En topplacering i landet när det kommer till att ge service till företag . Ett högt betyg till kommunens näringslivsklimat och en ny företagsetablering, i snitt varannan dag, under hela året. Det är några exempel på det positiva...
  • 12 DEC 2019
    Nu finns ett nytt av Upplands-Bro kommuns näringslivsbilaga ute. Bilagan skickas till alla hushåll och företag i kommunen via tidningen Upplands-Brodirekt.
  • 9 DEC 2019
    Hjalmar Bengtsson Raymond, vd för Nybroplans Express, berättade om företaget och visade upp verksamheten för politiska sekreterare Marcus Sköld (M), näringslivschef Marcus Nybom och näringslivsutvecklare Nassim Nyholm, fredagen den...