17APR2019

Pressmeddelande: Arena för tillväxt

Den 9 maj är du som söker mark eller lokaler i Upplands-Bro kommun välkommen till Arena för tillväxt på Bro Park. Genom Arena för tillväxt sammanförs fastighetsägare och exploatörer med dig som söker en etablerings- eller expansionsmöjlighet i kommunen.

Vid Arena för tillväxt har du möjlighet att träffa tio av kommunens fastighetsägare. Träffen är ett utmärkt tillfälle för dig som önskar köpa eller hyra mark och lokaler samt hitta olika former av logistiklösningar i Upplands-Bro.

Vidare berättar kommunens planchef Henric Carlsson om pågående och kommande planer i kommunen.

- Expansionstakten i Upplands-Bro är mycket hög och vi upplever ett fortsatt stort intresse för företagsetableringar i kommunen. Genom Arena för tillväxt skapas ett nytt forum där fastighetsägare och företag som söker mark och lokaler kan träffas, säger Marcus Nybom, näringslivschef på Upplands-Bro kommun.

- Upplands-Bro växer och med Arena för tillväxt vill vi öka insynen i vad som är på gång i kommunen och samtidigt ge olika intressenter möjlighet att träffas och skaffa sig ökad kunskap om möjligheterna som finns i kommunen, säger Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

För mer information och anmälan

www.upplands-bro.se/arena2019

Tid: 9 maj 2019, kl. 15-18
Plats: Bro Park, Önsta Allé 1

Kontaktpersoner

Nassim Nyholm
Näringslivsutvecklare
nassim.nyholm@upplands-bro.se
08 - 518 32 208

Marcus Nybom
Näringslivschef
marcus.nybom@upplands-bro.se
08 - 518 32 159

Relaterade nyheter

  • 4 OKT 2019
    Hur fungerar en offentlig upphandling? Och hur gör du som företagare för att lämna anbud i en offentlig upphandling? Det var två av huvudfrågorna under kommunens lunchmöte om upphandling som arrangerades den 3 oktober.
  • 2 OKT 2019
    Från och med i år arrangerar Upplands-Bro kommun en årlig nyföretagarlunch för att välkomna nya företag till kommunen. Syftet med lunchen är att ge en överblick över vad kommunen kan erbjuda nya företagare, och ge företagen en möjlighet...
  • 24 SEP 2019
    Näringslivsklimatet i kommunen tillhör toppskiktet i Sverige. För andra året i rad placerar sig Upplands-Bro kommun på plats 16 av 290 kommuner i Sverige. Det visar en färsk ranking publicerad av Svenskt Näringsliv.