21MAR2019

Dogge kommer till Kungsfesten!

Den 25 maj stegar rapparen Dogge Doggelito upp på scenen på Kungsfesten. Räkna med en hejdundrande fest fylld med energi och glädje!

Redan som ung i ”The Latin Kings” uppmärksammades Dogge för sin energiska och ärliga attityd. Han skrev raptexter med en relevans som engagerade människor oavsett samhällsklass.

Som soloartist breddade Dogge sitt musikaliska uttryck ytterligare och steg in i andra rytmer såsom reggaeton och salsaton. Denna musikaliska utveckling resulterade i bland annat studioalbumen ”Större än någonsin” och ”Superclasico”.

På Kungsfesten kommer Dogge bjuda på en härlig och energifylld show som passar såväl unga som gamla fans!

Kungsfesten arrangeras lördagen den 25 maj på Kungsängens IP i Kungsängen.

Dogge är det första av tre artistsläpp som kommer presenteras till Kungsfesten under våren.

Kungsfestens webbplats

Dogge Doggelito

Douglas León, känd under artistnamnet Dogge Doggelito, född 24 juli 1975 i Botkyrka kommun, är en svensk musiker, skådespelare samt tidigare medlem och frontfigur i hip-hopgruppen The Latin Kings.

Relaterade nyheter

  • 6 MAJ 2020
    Behovet av skyddsrockar till personalen i vård- och omsorg i Upplands-Bro är fortsatt stort. Eftersom det inte finns skyddsrockar att köpa är ideella krafter avgörande. Nu kliver föreningslivet fram och hjälper till.
  • 5 MAJ 2020
    Upplands-Bro kommun bjuder liksom tidigare år barn och ungdomar till sommarsimskola i Bro simhall. I år prioriteras barn födda år 2007–2013.
  • 21 APR 2020
    Upplands-Bro kommun ordnar även denna sommar öppen fritidsverksamhet i form av dagkollo på Hällkana. För en låg avgift erbjuds ditt barn en eller flera veckor med massor av aktiviteter och äventyr i en härlig miljö.
Upp