13DEC2018

Julmingel för kommunens företagare

Näringslivet i kommunen har klättrat från plats 30 till 16, av 290 kommuner. Det och mycket annat hyllades under Näringslivsminglet på Lejondals Slott den 12 december.

Julbuffé på Lejondals Slott

Julbuffé på Lejondals Slott

Fotograf: Lilié Biskopsdotter

Liberalernas gruppledare, Martin Normark hälsade alla välkomna.

Martin Normark tycker att det är kul att kommunens näringsliv växer och att invånarna både kan bo och jobba här.

-Vi är en pendlar kommun och historiskt sett har de flesta invånarna haft sin arbetsplats på annat ställe, så det är en väldigt positiv utveckling att vi får mer och mer arbetsplats här på hemmaplan, säger Martin.

Martin Normark (L).

Martin Nordmark (L).

Ett hjärtligt farväl

Nina Rönnberg Tf näringslivschef, Upplands-Bro kommun gjorde sitt sista officiella framträdande som i den här rollen då hon från årsskiftet kommer börja jobba som företagare.

Många ville gratta och lyckönska Nina med blommor och tal.

Birgitta Dickson, ordförande för Företagarna räckte över ett jularrangemang och Maria Brofalk, ordförande för Damernas affärsnätverk, räckte över en stor bukett liljor.

Iréne Seth från Damernas Affärsnätverk var även där och lämnade över ett glashjärta från Glasbolaget i Bro till Nina som tack för allt.

-Året har gått så fort, det känns helt överväldigande och det är fantastiskt roligt att få avsluta min tjänst som tf. näringslivschef på detta sätt, säger Nina Rönnberg med ett stort leende.

Efter talen bjöds det på en julbuffé och det fanns möjligheter till mingel mellan företagare, kommunens tjänstemän och politiker. Lejondals Slott har en intressant historia som avslutningsvis berättades av Camilla Bring, Hotelldirektör Lejondals Slott.

Nina Rönnberg, Tf näringslivschef  och Iréne Seth från Damernas Affärsnätverk.

Nina Rönnberg Tf näringslivschef, och Iréne Seth från Damernas Affärsnätverk.

Nina Rönnberg, Tf Näringslivschef.

Nina Rönnberg, Tf näringslivschef.

Camilla Bring, Hotelldirektör Lejondals Slott och Nassim Nyholm, Näringslivsutvecklare.

Camilla Bring, Hotelldirektör Lejondals Slott och Nassim Nyholm, Näringslivsutvecklare.

Uppdukat julbord.

Uppdukat julbord.

Mingeldags att knyta nya kontakter.

Mingeldags att knyta nya kontakter.

Det kom cirka 120 gäster.

Det kom cirka 120 gäster.

Magnus Nilsson, Kommunpolis och Maria Brofalk, Floristhörnan i Bro samt ordförande i Damernas Affärsnätverk.

Magnus Nilsson, Kommunpolis och Maria Brofalk, Floristhörnan i Bro samt ordförande i Damernas Affärsnätverk.

Relaterade nyheter

  • 12 JUN 2019
    Omkring 80 företagare deltog i kommunens sommarmingel på Almare Stäket. Samarbete och utvecklingen av Bro stod på agendan när kommunstyrelsens ordförande, Fredrik Kjos (M) och kommunens nya kommundirektör, Ida Texell, tog till or...
  • 21 MAJ 2019
    Företagen tycker att företagsklimatet i Upplands-Bro är bra. Upplands-Bro kommun får det sammanlagda betyget 4,0 av 6 i Svenskt Näringslivs enkätundersökning om företagsklimatet i Sverige. Endast Solna kommun är bättre i Stockholms...
  • 14 MAJ 2019
    Är ditt företag på jakt efter ny mark eller nya lokaler? Eller är ditt företag intresserade av att sälja mark eller hyra ut lokaler? Det var två av frågeställningarna som stod på agendan under Arena för tillväxt – en näringslivsträff...