14JUN2018

Maxat med roliga aktiviteter under sommarlovet

Sommaren har fått en härlig start och i år finns det mycket att göra på hemmaplan. Mängder av kulturaktiviteter står på programmet och Sportcamp utlovar sportaktiviteter och naturvandringar för åldrarna 8–19 år

Foto: Mostphotos

För alla sommarlediga barn och ungdomar finns många kultur- och sportaktiviteter att välja mellan. Kolla in vårt sommarprogram och välj mellan bland annat filmkurs, fotbollsspelsturnering, legoevenemang, utomhusbio, sportfiske, popkollo, teaterkollo och öppna fritidsgårdar.

Upplands-Bro Sportcamp rivstartar med invigning på Lillsjöns badplats måndagen den 18 juni klockan 10 och har sedan aktiviteter under alla vardagar fram tills skolan startar.

På måndag startar också Simringen, en aktivitet där du genom att besöka minst fem av badplatser i Upplands-Bro kan förlänga badsäsongen och få badbiljetter till simhallen i höst. Informationen om detta kommer att uppdateras.

Kultursommarprogram 2018

Ladda ner hela sommarens program för webb (liggande).

Ladda ner hela sommarens program för mobil (stående).

Upplands-Bro Sportcamp 2018

Sportcamp ordnas av kommunen i samarbete med Fryshuset 18 juni-17 augusti. Det blir sport, spel, naturvandringar och lek för åldrarna 8-15 år på vardagar klockan 9-12 samt klockan 13-15.

Sportcamp för 16-19 år arrangeras av Fryshuset. Det blir aktiviteter och skönt häng alla vardagar klockan 16-19. Oftast utgår man från Bro IP.

Allt om Upplands-Bro Sportcamp.

Sportcamps aktiviteter för 8-15 år meddelas på Facebook.

Fryshusets Sportcamp för 16-19 år med aktiviteter och kontaktuppgifter.

Badbussen

Gratis badbuss går mellan Bro Centrum och Lillsjöns badplats från den 18 juni till och med den 17 augusti. Bussen går kl 11 alla vardagar från Bro centrum.

Läs mer här om tider och hållplatser.

Fritidsgården Bro

Öppet måndag-fredag klockan 15–22 och lördag klockan 17–24 från måndagen den 18 juni till skolstart.

Under sommaren kommer fritidsgården bara att vara inne vid regn och då i våra tillfälliga lokaler i Broskolan. Måndag-fredag träffas vi på gräsplanen utanför fritidsgården. Lördagar flyttar vi verksamheten till Hällkana.

Facebook: Fritidsgårn Bro

Instagram: brofritidsgard

Fritidsgården Hagan

Öppet vecka 25, 26 och 27. Öppnar åter vecka 33 efter sommaren. Tiderna meddelas på på Facebook och Instagram.

Facebook: Fritidsgården HAGAN

Instagram: fritidsgardenhagan

Snapchat: gardenhagan

Fritidsgården Trappan

Öppet vecka 25, 26 och 27. Öppnar åter vecka 33 efter sommaren. Tiderna meddelas på våra sociala medier.

Instagram: fritidsgarden_trappan

Snapchat: Trappan Trappan

Brohuset

Simhallen är stängd 1 juli-12 augusti. Öppnar åter måndagen den 13 augusti med speciella sommaröppettider. Från och med måndagen den 20 augusti är det ordinarie öppettider igen.

Relaterade nyheter