11JUN2018

Fotofest på Konsthallens sommarutställning

Gör en djupdykning i fotografi i på årets sommarutställning i Kulturhuset i Kungsängen. Onsdagen den 13 juni kl 18 invigs utställningen med festligheter, mingel och prat om utställningen. Välkommen!

Foto: Upplands-Bro Fotoklubb

Onsdagen den 13 juni klockan 18.00 invigs årets sommarutställning i Konsthallen/Kulturhuset i Kungsängen! Andrée Wright (MP), ordförande i kultur- och fritidsnämnden, håller tal och utställningen presenteras.

I sommar visar Konsthallen en fotoutställnng som Upplands-Bro Fotoklubb står bakom. Fotoklubbens medlemmar visar sina bilder onsdagen den 13 juni till och med söndagen den 19 augusti.

Det visas bilder på orörd natur och vackra landskap, djur och fåglar. Utställningen innehåller även porträttfotografi och dokumentärfoto från olika miljöer och tillställningar.

Det kommer att ordnas visningar och aktiviteter runt utställningen.

Om Upplands-Bro Fotoklubb

Upplands-Bro kommun har medlemmar i Bro och Kungsängen, men även i grannkommunerna Bålsta, Enköping och Järfälla samt en och annan medlem i Stockholm. Fotoklubben bildades 2014. Medlemmarna fotograferar på egen hand och samlas i fotoklubben för gemensamma aktiviteter, träffar, arrangemang och fotoutflykter.

Välkommen!

Relaterade nyheter