21MAR2018

Méndez kommer till Kungsfesten!

I mars vann Méndez svenska folkets hjärtan när han medverkade i Melodifestivalen med låten ”Everyday”. I vår får vi veta om Upplands-Broborna är lika lättflörtade när Méndez kliver upp på Kungsfestens scen, på Kungsängens IP, den 26 maj.

Den 26 maj gästar Méndez Kungsängen och Kungsfesten.

– Vi är jätteglada att Méndez kommer till Kungsfesten. Han har varit aktiv på musikscenen i många år och tilltalar både den yngre och äldre publiken, säger Sara Eklind, projektledare för Kungsfesten.

Efter konserten kommer det att finnas möjlighet för dom yngre besökarna att träffa Méndez, ta ett foto och få en autograf.

Loppis och marknad

En nyhet för i år är Kungsfestens loppis! Passa på att fynda, eller varför inte boka ett eget bord? Både föreningar och privatpersoner är välkomna att boka bord. Information om priser och hur du bokar hittar du på Kungsfestens webbplats. Anmälan till Kungsfestens marknad är också öppen.

Kungsängens IP

I år arrangeras Kungsfesten på Kungsängens IP. Anledningen är ombyggnationen av torget i Kungsängen. Kungsfesten arrangeras lördagen den 26 maj.

Kungsfestens webbplats

 

Méndez - Everyday (Melodifestivalen 2018)

Faktaruta: Méndez

Född i Chile och uppväxt i Sverige blev Mendez i början av 2000-talet en av Sveriges hetaste artister. Hans debutsingel "Chiki-Chiki" kom 1999 och producerades av duon Rob n Raz. Låten blev en stor succé och följdes upp av "Razor Tongue" som blev Mendez genombrott. Låten hamnade på topp 10-listan och spelades flitigt på radio.

2018 gick Méndez till final i Melodifestivalen med låten Everyday.

Relaterade nyheter