15DEC2017

Antagningsbesked och statusförklaring på din ansökan

I webbansökan kan du se status på din ansökan för kurser och utbildning som börjar i januari. Din status finner du i webbansökan under 'min studieplan'.

 Statusförklaring finner du här: Statusförklaring

Har du blivit beviljad en kurs eller utbildning på annan ort kommer den anordnande skolan att kontakta dig senast en vecka innan kursstart med mer information. Om du inte blir antagen av den anordnande skolan kommer du istället att bli kontaktad av oss på Vuxenutbildningen.

Har du sökt kurser eller utbildning som hålls i Kungsängen kommer ditt antagningsbesked att finnas i webbansökan innan jul. Observera att du för kurser och utbildning som hålls i Kungsängen inte kommer bli kontaktad av skolan utan du tar del av ditt antagningsbesked i webbansökan. Håll utkik där!

Relaterade nyheter

  • 25 SEP 2018
    Nyfiken på yrkesutbildningar? I höst besöker ett antal yrkesutbildningar kommunens Vuxenutbildning. Kommunens samarbete med utbildningarna gör att du har goda möjligheter till praktikplats i kommunens närområde och arbete efter avslutade...
  • 19 SEP 2018
    Källkritik, social kompetens, kritiskt tänkande och ökat självförtroende var några av de kompetenser som kommunens lärare lyfte fram som viktiga kunskaper för dagens elever att ha. Närmare 320 lärare från de kommunala skolorna träffades...
  • 27 JUL 2018
    Meddelande från Lillsjöskolans rektor: Den ombyggnation som avbröts i våras har startat upp sedan någon vecka. Arbetet slutförs i samband med grundskolans start, dvs slutet av augusti.