30NOV2017

Studera yrkesutbildning med SFI

Ansök via vår webbansökan senast den 10 december till våra yrkesutbildningar inom omvårdnad samt lager och logistik som kombineras med yrkessvenska på SFI-nivå.

Vuxenutbildningen erbjuder utbildningar inom lager och logistik samt omvårdnad. (Foto: Mostphotos)

 Du kan välja mellan utbildningarna Omvårdnad som ger dig kompetens som vårdbiträde eller utbildningen Lager och logistik som ger dig kompetens som plockare på ett lager.

Webbansökan

Två terminer

Utbildningarna pågår under två terminer och har praktikperioder, med start i januari. Behörighetskrav är lägst SFI C-nivå.

Kontakta Vuxenutbildningen för mer information eller hjälp med din ansökan!

Relaterade nyheter

  • 25 SEP 2018
    Nyfiken på yrkesutbildningar? I höst besöker ett antal yrkesutbildningar kommunens Vuxenutbildning. Kommunens samarbete med utbildningarna gör att du har goda möjligheter till praktikplats i kommunens närområde och arbete efter avslutade...
  • 19 SEP 2018
    Källkritik, social kompetens, kritiskt tänkande och ökat självförtroende var några av de kompetenser som kommunens lärare lyfte fram som viktiga kunskaper för dagens elever att ha. Närmare 320 lärare från de kommunala skolorna träffades...
  • 27 JUL 2018
    Meddelande från Lillsjöskolans rektor: Den ombyggnation som avbröts i våras har startat upp sedan någon vecka. Arbetet slutförs i samband med grundskolans start, dvs slutet av augusti.