15NOV2017

Polisens brottsstatistik för Upplands-Bro 2017

Hur ser brottsstatistiken ut i Upplands-Bro? Vilka brott ökar och vilka brott minskar i kommunen? Nu finns brottsstatistik för årets mätperiod, tillgänglig att läsa på kommunens webbplats. Statistiken som kommunen använder är insamlad och sammanställd av Polisen.

Mätperioden för det statistiska underlaget är 1 januari - 2 november. (Foto: Mostphotos)

– Upplands-Bro kommun sammanställer inte någon egen brottsstatistik utan vi använder oss av Polisens siffror. Kommunen har ett nära samarbete med Polisen och brottsstatistiken är ett av verktygen vi tillsammans använder för att öka tryggheten i kommunen, säger Björn Svensson, trygghetssamordnare i Upplands-Bro kommun.

Mätperiod

Statistiken redovisar ett urval av anmälda brott under perioden 1 januari – 2 november 2017.

Siffror från tidigare år

Statistiken kan jämföras med siffror från tidigare år. Siffrorna visar antal anmälda brott, men tar inte hänsyn till befolkningsutvecklingen.

Brottsstatistik 2017

Polisens brottsstatistik för Upplands-Bro kommun 2017

Relaterade nyheter

  • 17 SEP 2019
    Kom och träffa kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) måndagen den 23 september i Kulturhuset, Kungsängen. Delta i ett samtal om små och stora frågor i kommunen.
  • 17 SEP 2019
    I veckan deltar Upplands-Bro kommun i Stockholm Business Arena - Nordens största mötesplats för ledande aktörer i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. En av talarna är kommundirektör Ida Texell, som kommer att dela med sig av hur...
  • 16 SEP 2019
    Förra veckan besökte kommunen Destinys care – en privat utförare inom hemtjänst. Företagsbesöket är ett av många planerade besök med fokus på att träffa, lära känna och tillsammans, föra en dialog om förutsättningar och utmaningar...