5SEP2017

Nu har polisen flyttat in i kommunhuset

Idag flyttade polisen in i sitt nya områdeskontor i kommunhuset i Kungsängen. Polisen kommer att vara på plats varannan tisdag mellan 14.30 till 16.30 för att kunna svara på frågor och möta Upplands-Broborna.

Kommunstyrelsens ordförande, Camilla Janson och Jörgen Karlsson, närpolischef i Järfälla och Upplands-Bro är nöjda med det nya samarbetet.

– Vi hälsar polisen varmt välkomna och ser fram emot att utöka vår dagliga kontakt och samverkan med polisen i Upplands-Bro, och samtidigt förbättra servicen för Upplands-Broborna. Ökad tillgänglighet ger ökade möjligheter till dialog mellan polisen, kommunen och Upplands-Broborna. Vi arbetar också för att på sikt få polisen tillgängliga i Brohuset i Bro centrum, säger Camilla Janson (S), kommunstyrelsens ordförande, Upplands-Bro kommun.

Områdeskontor

Ett områdeskontor är en plats för möte, information och dialog. Här går det bra att lämna tips eller synpunkter till polisen, däremot går det inte att söka pass.

Polisen sitter i Kontaktcenter vid huvudentrén i kommunhuset. För den som vill prata enskilt finns mötesrum i anslutning till kontoret.

Relaterade nyheter