4SEP2017

Pressmeddelande: Polisen på ny plats i Upplands-Bro

Från och med tisdagen den 5 september kan Upplands-Broborna träffa polisen vid det nya områdeskontoret i kommunhuset i Kungsängen.

Varje tisdag, från och med den 5 september, kan du nu träffa polisen i kommunhuset i Kungsängen.

Områdeskontoret kommer att bemannas av poliser varje tisdag klockan 14.30 till 16.30. Kontoret är beläget i Kontaktcenter vid huvudentrén i kommunhuset. För den som vill prata enskilt finns mötesrum i anslutning till kontoret.

– Vi ser fram emot att utöka vår dagliga kontakt och samverkan med polisen i Upplands-Bro och samtidigt förbättra servicen för Upplands-Broborna. Ökad tillgänglighet ger ökade möjligheter till dialog mellan polisen, kommunen och Upplands-Broborna. Det känns också bra att polisen har tidigare positiva erfarenheter från liknande upplägg i andra kommuner. Vi arbetar också med att på sikt få polisen tillgängliga i Brohuset i Bro centrum, säger Camilla Janson (S), kommunstyrelsens ordförande, Upplands-Bro kommun.

Ett områdeskontor är en plats för möte, information och dialog. Här går det bra att lämna tips eller synpunkter till polisen, däremot går det inte att söka pass.

För mer information om öppettider vid polisstationer och för att boka tid för din passansökan: www.polisen.se

Relaterade nyheter

Upp