9MAR2017

Ny SFI-kurs

Nu startar en flex-kurs i SFI C och D. Du som inte kan vara på skolan så ofta för att du t.ex. arbetar, men ändå vill gå på SFI kan söka till den nya flex-kursen.

Du arbetar mycket hemma själv med hjälp av en dator, Ipad eller telefon. Det är lektioner onsdag förmiddag och fredag förmiddag. Du kan välja att komma till skolan en gång i veckan, i en timme eller stanna hela lektionerna båda dagarna. På lektionerna arbetar du med olika övningar, gör kapiteltester och tränar dig i att tala svenska. Kurserna avslutas med ett nationellt prov och betyg i kursen.

Välkommen att kontakta Jenny Kalhori vid frågor.

E-post: jenny.kalhori@upplands-bro.se

Ansök via webbansökan.

Lektioner:

Onsdagar 8.15 – 11.30 Sal 6
Fredagar 8.15 – 11.10 Sal 6

Relaterade nyheter

  • 14 NOV 2018
    Vi erbjuder många yrkesutbildningar inom bristyrken som blandar klassrumsundervisning med praktik. Flera yrkesutbildningar finns även att läsa som lärling eller på distans.
  • 22 OKT 2018
    Sista ansökningsdag, och sista dag att komplettera sin ansökan, är söndag 25 november. Efter utbildningen kan du arbeta som trafiklärare på trafikskola. Utbildningen är på Yrkeshögskolenivå och genomförs i samarbete med branschens...
  • 25 SEP 2018
    Nyfiken på yrkesutbildningar? I höst besöker ett antal yrkesutbildningar kommunens Vuxenutbildning. Kommunens samarbete med utbildningarna gör att du har goda möjligheter till praktikplats i kommunens närområde och arbete efter avslutade...