TillväxtAkademi för Upplands-Bros företagare

Upplands-Bro kommun erbjuder kompetensutveckling för lokala småföretagare i samarbete med Järfälla kommun, Företagarna och Affärskompetens. Utbildningarna ger dig handfast hjälp kopplad till ditt företags vardag.

Upplands-Bro lanserar en TillväxtAkademi som kommer att utvecklas under året med inspiration, anbudsskola och informationsträffar om stöd och finansiering.

Ett första steg i TillväxtAkademin är en satsning i samarbete med Järfälla, Företagarna och utbildningsföretaget Affärskompetens Sverige, där de båda kommunerna reserverat 100 platser, av 800 nationellt, på en skräddarsydd utbildning för företagare i de båda kommunerna.

Utbildningens innehåll

Utbildningen, som drivs av Affärskompetens Sverige, innebär konkret stöd utifrån företagarens individuella behov. Fokus ligger på bland annat ledarskap, medarbetarskap, försäljning, ekonomi, marknadsföring och presentationsteknik. Företagsledaren får även möjlighet att träffa en egen företagscoach.

I Upplands-Bro är utbildningsplatserna del av kommunens nya TillväxtAkademi, som drar i gång under våren 2022. Här ingår även inspirationsmöten, en anbudsskola i kommunens egen regi och ett flertal träffar på temat stöd och finansiering, som efterfrågas av många.

Akademin ger dig

- Behovsanalys - vad är viktigast för din verksamhet just nu?

- Tillgång till egna möten med företagscoach.

- Fem kurser per företag inom områden som till exempel ledarskap, medarbetarskap, försäljning, ekonomi, marknadsföring och presentationsteknik. Kurserna genomförs live eller digitalt via Zoom eller Teams eller genom E-learning. Samtliga kurser upphandlas av Affärskompetens via Kommers.

Utgår från behoven

Satsningen är resultatet av ett arbete under hösten 2021, där kommunen kontaktat företagen både per telefon, företagsbesök och via enkät i Upplands-Bro för att inventera vad de behöver för stöd.

Vad kostar det?

Projektet finansierat av ESF och priset är endast 1 995 kr exkl. moms per företag. Är du medlem i Företagarna betalar du 1 495 kr exkl. moms.

Intresserad?

Anmäl dig direkt via länken nedan, till anmälan. Affärskompetens kontaktar dig för mer information. Begränsat antal platser, säkra din plats redan nu.

Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)

Upp