Mark och lokaler

Upplands-Bro erbjuder goda etableringslägen längs E18 inramat av konferensanläggningar och golfbanor. Du är välkommen att kontakta oss när du letar mark eller lokaler.

Mark och lokaler i Brunna

Kommunens största företagsområde är beläget vid Kungsängen längs E18 och har matarbussar från pendeltågsstationen i Kungsängen. I Brunna finns företag inom bland annat tillverkningsindustrin och finmekanik. Maskinuthyrningsföretaget Ramirent och Zalando med Ingram Micro, är två av de större arbetsgivarna i området. Andra företag i området är läkemedelsföretaget Fresenius Kabi som tillverkar näringslösning och Bra Bil som säljer bilar.


Mark och lokaler i Skällsta

Skällsta är kommunens näst största industriområde med anslutning till E18. Omgivningen kring Bro och Skällsta erbjuder goda expansionsmöjligheter och ett förbättrat trafikläge när en ny av- och påfart mot E18 har byggts vid Kockbacka.

De branscher som främst är representerade i Skällsta industriområde är bilhandel, trävaruhandel, verkstäder, serviceföretag m.m. Viss handel bedrivs också genom att Willys och Dollarstore finns i området. I närheten av Skällsta, i Nygård, ligger Coop:s Broterminal med utbyggd järnvägsanslutning där ca 800 personer arbetar. Ragn-Sells stora återvinningsanläggning ligger nordväst om Bro, där E.On även har ett kraftvärmeverk. Söder om Bro återfinns SL:s modernaste pendeltågsdepå.


Mark och lokaler i Kasmo

I Kasmo industriområde återfinns företag inom diverse branscher såsom mindre tillverknings- och serviceföretag.


Upplands-Brohus

Kommunen erbjuder ett antal lokaler genom det kommunala bostadsbolaget Upplands-Brohus.

Detaljhandeln i kommunen är främst koncentrerad till Bro och Kungsängens centrum. I Kungsängens centrum finns all sedvanlig service som behövs i ett förortscentrum. I Bro centrum finns ett liknande utbud men något färre butiker.

Upplands-Brohus, det kommunala bostadsbolaget, tar gärna emot intresseanmälningar om att hyra lokal i Bro eller Kungsängens Centrum.

Upp