Näringslivsdagen

Bild på kungsängen

Utveckla ditt företagande på vårens näringslivsdag onsdagen den 18 maj! Det blir en dag fylld med inspirationsföreläsare, utställare och galopp, kostnadsfritt för dig som företagare. Ett tillfälle att visa upp din verksamhet, knyt kontakter för framtiden, få inspiration och hitta nya samarbetspartners.

Söker ditt företag lokaler för att växa?

Är du företagare och på jakt efter ny mark eller nya lokaler? Under dagen får du träffa andra företag, exploatörer och fastighetsägare. Självklart finns också tjänstemän från Upplands-Bro kommun på plats för att svara på frågor om pågående och kommande planer.

Talare på näringslivsdagen

Bild på Saeid Esmaeilzadeh, Jesko Koenigsegg, Sanna Martin och Julian Mclaren.

Saeid Esmaeilzadeh, kemist, företagsledare och medgrundare av bland annat Serendipity, ett svenskt investeringsföretag som startar, utvecklar och förvaltar teknikbolag. Av en lyckosam slump framställer han världens hårdaste glasmaterial när ett experiment inte går riktigt som det ska vilket ledde till att Serendipity startade. Sedan dess har han byggt och drivit över tio bolag tillsammans med barndomsvännen Ashkan Pouya. Tillsammans har de byggt både miljardbolag och broar mellan akademin och affärsvärlden. Det är en resa från miljonprogrammens förorter till att idag vara några av Sveriges mest framgångsrika och nyskapande entreprenörer.

Jesko Koenigsegg, började sina unga år som jockey och då främst inom hindergaloppen. Livet som jockey övergick så småningom till att äga galopphästar och att hjälpa sonen Christian att starta upp företaget Koenigsegg - en av världens mest kända märke av supersportbilar.

Sanna Martin, en skrivande sångerska, skådespelare och speaker. Aktuell med en ny podd ”Din röst, om att höras påverka och rösta” där hon bjuder in kända gäster, politiska profiler och sakkunniga experter för reflektioner kring retorik, politik, underhållning, bildning, allt som ryms inom begreppet röst. Hon har setts i olika musikaler som The Phantom of the opera, GHOST och Förklädet.

Julian Mclaren, känd från TV som programledare och expertkommentator på TV12 i deras trav- och galopprogram på ATG Live. Julian är även lokalföretagare med verksamheten i Upplands-Bro som galopptränare på Bro Park.

Program

09:00-09:30 Registrering och kaffe

09:30 Inledning

-Fredrik Kjos, kommunstyrelses ordförande

-Företagarna Upplands-Bro

-Damernas Affärsnätverk

09:45 Julian McLaren: Passionen som drivkraft, livet med hästar!

10:00 Jesko Koenigsegg: Kärleken till hästkrafter. En resa från galopp till världens snabbaste supersportbilar

10:30 10:45 Kaffepaus

10:45 Sanna Martin: Gör din röst hörd!

11:15 Saeid Esmailzadeh: Entreprenörskap, en lyckosam slump, eller?

11.55 Avslut

12:00 God lunch serveras

12:15-14:30 Galopptävlingar

12:30-15:30 Utställning samt fikapauser och nätverkade mingel

Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)

Upp