Trivselföreskrifter

Vårt motto är att du som badgäst ska vara mer nöjd när du går hem än när du kom! Därför har vi några trivselregler som gäller för alla som besöker badhuset.

Foto: Mostphotos

Lek och trivsel

Hos oss kommer man för att leka, plaska, simma och ha roligt. Här ska det kännas bekvämt och naturligt att gå i badkläder. Därför är det viktigt att alla besökare byter om till rena badkläder och duschar innan de kommer in till bassängerna. Alla besökare betalar självklart också en entréavgift.

Hänsyn och ansvar

För att alla ska kunna trivas är det viktigt att visa hänsyn till andra badande och ta ansvar för sig själv och för sina medföljande barn under hela vistelsen. Fotografering är självklart förbjuden och vi tillåter inga mobiltelefoner, datorer, surfplattor, kameror eller liknande i simhallen.

Rent och fräscht

Innan bad måste du tvätta dig – helt utan kläder – med tvål och schampo. Sedan måste du bära badkläder avsedda för bad. Användande av alla typer av underkläder i badet är inte tillåtet. Detta för att vi ska kunna hålla en så hög kvalitet på vattnet som möjligt och spara på miljön genom färre tillsatser.

Barn som använder blöja måste ha en godkänd babysimbyxa som sitter tajt runt mage och lår.

Tryggt och säkert

Följ alltid skriftliga säkerhetsanvisningar och instruktioner från personalen!

Barn under 16 år får endast bada med badande/ombytt och simkunnig vuxen (18 år).

Med ”Grönt kort” kan barn mellan 10 och 15 år komma utan vuxet sällskap.

Max fyra barn under 12 år tillåts per medföljande simmkunnig och ombytt/badande vuxen.

Person utan sällskap av vuxen, som har fyllt 16 år, ska kunna simma 200 m och kunna tillgodogöra sig gällande trivselregler.

Bro simhall har inga badvakter, men alltid personal på plats. Bad sker alltid på eget ansvar och vuxna ansvarar alltid för medföljande barn. All personal i simhallen är utbildad i vattenlivräddning, hjärt- och lungräddning samt första hjälpen.

Förseelse mot trivselreglerna, som är ämnad att störa eller väcka förargelse hos andra, leder till avvisande från anläggningen utan återbetalning av inträdesbiljett.