Frågor och svar

Två glada barn sitter i den öppna dörren på en husbil

När öppnar Björknäs camping för säsongen?

Campingen öppnar för gäster måndagen 14 juni och har öppet till och med 12 september.

Måste jag boka plats i förväg?

Ja. Du bokar digitalt i vår e-tjänst, klicka här.

I bokningstjänsten väljer du vilka datum du vill boka samt om du vill ha en plats med el eller utan el. Du kan även anmäla intresse för säsongsplats (samtliga säsongsplatser har el).

Hur betalar jag?  

Du betalar i första hand i med swish på det nummer som du får i din bokningsbekräftelse. Om du inte har möjlighet att betala med swish, kontakta oss på bjorknascamping@upplands-bro.se

Betalning med kort kan ske först i samband med att campingen öppnar, den 14 juni. Bokningar som görs innan dess gäller givetvis, och kan betalas den 14 juni.

Måste jag betala innan jag anländer?

Ja. Betalningen ska vara gjord innan din ankomst till campingen. När du får din betalningsbekräftelse per e-post får du samtidigt en personlig kod som är kopplad till bokningen. Koden använder du för att öppna entrébommen och köra in på campingen. Samma kod används även för samtliga faciliteter på campingområdet: dusch, wc med mera.

Vad kostar det? 

Det är olika priser beroende på vilka veckor du bokar, samt om du bokar en plats med eller utan el. Prisuppgifterna hittar du här.

Vilka faciliteter finns? 

Björknäs camping är en naturcamping. Här hittar du faciliteterna som finns att tillgå på campingen.

Finns det personal på plats?

Campingen är obemannad men med daglig tillsyn och jour.

Vad kan jag göra i området? 

Campingen ligger i anslutning till Björknäs badplats. Mer om vad som finns i anslutning till campingen hittar du här.

I Upplands-Bro kommun finns mycket att hitta på under sommaren. Flera naturreservat, golfbanor, badplatser och mysiga gårdar att besöka. Fler tips hittar du här.

Vilken är närmaste tätort? 

Bro är närmaste tätort, här finns ett centrum med mataffär och även Bro pendeltågsstation. Du tar dig hit med bil eller med buss 556 från hållplatsen Björknäs badplats.

Kungsängen är den större tätorten i kommunen och ligger 15 kilometer från campingen. Här finns två mataffärer, restauranger, apotek, systembolag med mera. Du tar dig hit med bil eller med pendeltåg från Bro station.

Finns det någon åldersgräns?

Campingen har en nedre åldersgräns på 18 år. Det betyder att minst en person i sällskapet, som är ansvarig för bokningen, ska ha fyllt 18 år.

Kan jag tälta?

Nej. Björknäs camping tar inte emot tältande gäster.

Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)

Upp