Upplands-Bro utvecklas

Drönarbild över Upplands-Bro kommun

Foto: Semrén&Månsson

Upplands-Bro växer och vi utvecklar kommunen för att möta framtidens behov. En kommun som du som bor, arbetar eller besöker ska trivas i, en kommun som erbjuder både närhet till grönområden och vatten, ett aktivt kultur- och föreningsliv och goda möjligheter för företag att växa och anställa. En modern kommun, som fokuserar på det viktiga.

Upplands-Bro ska växa hållbart. Befolkningen i Upplands-Bros ökar med ungefär 2 procent varje år. Det är viktigt att tillväxttakten ställs i relation till den service kommunen ska erbjuda. Upplands-Bro kommun ska erbjuda en bra barnomsorg och skola, god social- och äldreomsorg, stort utbud av arbetstillfällen, ett rikt fritids- och kulturliv, attraktiva bostäder, samt välkomnande boendemiljöer.

Upplands-Bro utvecklas
På denna webbplats kan du följa Upplands-Bros utveckling. Här beskriver vi aktuella projekt från planeringsstadie till färdig byggnad eller bostadsområde. Här kan du ta del av hur infrastrukturen utvecklas i takt med bostadsbyggnationen och samhällsutvecklingen. Här kan du också lämna dina förslag och idéer för utveckling.

Välkommen att följa Upplands-Bros utveckling!

Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)

Upp