Hjälp oss förbättra upplands-bro.se – få ett klippkort till simhallen!

Vill du vara med och bidra till webbplatsens fortsatta utveckling? Delta i vår fokusgrupp! Vi vill skapa en kommunwebb som är anpassad efter dina önskemål och behov. Det är viktigt för oss att du snabbt hittar rätt information, och med enkelhet kan göra dina ärenden digitalt. Du får ett klippkort till simhallen som tack för din medverkan.

Vi erbjuder tre olika mötestillfällen vecka 41. Du deltar på en träff, och väljer den tidpunkt som passar dig bäst. Fokusgruppen pågår i tre timmar.

Anmäl dig senast den 30 september. Begränsat antal platser! Inga förhandskunskaper krävs. När ansökningstiden gått ut kommer vi att göra ett urval, och besluta om vilka de slutgiltiga deltagarna är. Alla anmälda får återkoppling senast tisdagen den 5 oktober.Kön * (obligatorisk)
KönÅlder * (obligatorisk)
Ålder


För att få en bred spridning på våra deltagare behöver vi veta lite mer om dig. Välj den/de alternativ som stämmer med dig.
Jag är * (obligatorisk)
Jag är


Jag bor i  * (obligatorisk)
Jag bor i


Hur ofta besöker du upplands-bro.se? * (obligatorisk)
Hur ofta besöker du upplands-bro.se?


Välj det fokusgruppstillfälle som passar dig bäst * (obligatorisk)
Välj det fokusgruppstillfälle som passar dig bäst

Hantering av personuppgifter
För att kunna kontakta dig och bjuda in dig till tester och undersökningar kopplat till webbplatsen behöver Upplands-Bro kommun registrera dina personuppgifter. Dina personuppgifter behandlas för att vi ska kunna fullgöra de krav som ställs i dataskyddsförordningen när det gäller rätt till information. Personuppgiftsansvarig för den här e-tjänsten är Kommunstyrelsen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://www.upplands-bro.se/personuppgifter

Webbplatsundersökning

Från juli till september 2021 pågår en webbplatsundersökning på upplands-bro.se. Syftet med undersökningen att kartlägga användarvänligheten på webbplatsen och frågorna handlar om service, navigering, information, samt våra e-tjänster.

Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra upplands-bro.se för dig som besökare. Därför genomför vi nu en webbplatsundersökning för att lära oss mer om vad du tycker om webbplatsen, och skulle uppskatta om du kunde avvara ett par minuter för att svara på vår korta enkät. Ditt svar är ett viktigt underlag för vårt fortsatta arbete. Du som svarar är givetvis anonym, det är bara svaren som sparas.

Tack för din medverkan!

 

Har du frågor, idéer eller förslag?

Kontaktcenter tar tacksamt emot dina frågor och förslag.

Kontaktcenter
Telefon: 08-581 690 00
Fråga oss

Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)

Upp