22JAN2021

Delvis fortsatt fjärrundervisning på Upplands-Brogymnasiet under vecka 4

I enlighet med de nya direktiven kommer Upplands-Brogymnasiet att succesivt ta in fler klasser till skolan för närundervisning från och med vecka 4. Information om vilka elevgrupper det gäller kommer att finnas i Vklass. Där kommer också information om vad som gäller från och med vecka 5 och framåt att finnas.

 

Take away-luncher

Sedan måndagen 18 januari kan gymnasieelever som är folkbokförda i Upplands-Bro kommun, och deltar i fjärrundervisning, hämta take away-luncher från anslutna restauranger i kommunen.

Denna satsning fortsätter även under vecka 4 (25-29 januari).

Viktigt är dock att komma ihåg att take away-luncherna endast gäller kommunens gymnasieelever som deltar i fjärrundervisning.

Eftersom myndigheterna ändrat sina rekommendationer under veckan, så kommer en del elever nu att återgå till klassrumsundervisning. Dessa elever ska äta sin lunch i skolmatsalen, precis som vanligt. Kommunen kommer att göra stickprovskontroller för att försäkra att de som hämtar take away-luncher följer reglerna. Om någon byter mot reglerna så kommer den personens kod att avaktiveras.

Relaterade nyheter

  • 15 JUL 2021
    Dubbelbemanning av väktarpatrullerna i Upplands-Bro kommun är en trygghetsframgång. Satsningen har fungerat så väl att säkerhetsföretaget Rapid nu kopierar den unika lösningen som erbjudande till andra Stockholmskommuner. -Det är...
  • 13 JUL 2021
    De samlas på Snickarvägen 56 i Bro, varje vardagsmorgon. Den andra av totalt tre feriejobbs-perioder har börjat och efter en kort genomgång går alla ungdomar iväg till de väntande uppdragen.
  • 9 JUL 2021
    Upplands-Bro kommun har aktiverat en lång rad trygghetsåtgärder under året. Några delar i detta är Trygghetscentret, fältgruppens uppsökande verksamhet, grannsamverkan, torgaktivering i Bro samt att 370 ungdomar i sommar ges möjlighet...
Upp