23MAR2020

Kommunen ställer in kultur- och fritidsevenemang

Upplands-Bro kommun har beslutat att ställa in, eller skjuta upp, alla kultur- och fritidsevenemang där kommunen är huvudarrangör. Evenemangen ställs in på grund av coronaviruset.

Evenemangen ställs in på grund av coronaviruset.

De inställda evenemangen sträcker sig preliminärt fram till den 1 juni, men datumet kan komma att förlängas.

Biljettinformation

Om du har köpt biljett till något av kommunens inställda evenemang har du rätt att få pengarna tillbaka. Om du köpt din biljett med betalkort, betalas biljettpriset automatiskt tillbaka till ditt konto.

Om du köpt biljett i vår biljettkassa eller på biblioteken, vänligen kontakta kommunen via: biljett@upplands-bro.se, så hjälper vi dig.

Bibliotekens öppettider

Biblioteket i Kulturhuset i Kungsängen håller öppet med nya tider. Biblioteket i Brohuset i Bro håller öppet som tidigare.

Biblioteket i Kulturhuset i Kungsängen:

Måndag-torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 11.00-17.00
Lördag: 11.00-15.00

Biblioteket i Brohuset i Bro:

Måndag-torsdag: 10.00-20.00
Fredag: 11.00-17.00
Lördag och söndag: 10.00-16.00

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.

Mer information om coronaviruset finns på kommunens webbplats: www.upplands-bro.se/corona