Uppdaterad 16 november 2023
Skriv ut

LIU innebandy

Vill du kombinera gymnasiestudier med innebandyträning? Som elev på Upplands-Brogymnasiet, UBG, kan du söka till vår innebandyprofil. Hos oss utvecklas du som spelare och får fördjupade kunskaper i träningslära, fysiologi, mental träning, kost och idrottsskador.

Aktiv innebandyspelare? Sök till UBG!

För att bli antagen till innebandyprofilen måste du spela innebandy i en idrottsförening. Du kan läsa utbildningen på programmen Ekonomi, Försäljning och service, Teknik, Naturvetenskap, Samhällsvetenskap samt Barn och fritid. LIU Innebandy startar i årskurs 1, så när du gjort ditt gymnasieval ansöker du om LIU direkt i Upplands-Brogymnasiets e-tjänst.

Kurser som ingår 

I profilen ingår följande kurser genom det individuella valet.

  • Idrott och hälsa, specialisering 1 (100p)
  • Idrott och hälsa, specialisering 2 (100p)

Erfaren tränare och tidiga träningspass

LIU Innebandy är ett samarbete mellan Upplands-Brogymnasiet och Järfälla IBK. Järfälla IBK ställer upp med välutbildade instruktörer med lång erfarenhet av spelarutveckling i Innebandy.

Hos oss tränar du på morgonen för att kunna återhämta dig till eventuell kvällsträning med din klubb. Ett mellanmål serveras efter träningspassen innan den ordinarie skolundervisningen börjar, så du får tid till återhämtning och en bra start på skoldagen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om LIU innebandy? Kontakta gärna vår studievägledare eller rektor.

Studievägledare Tor Svensson

Är du nöjd med informationen på sidan?