Näringslivsfrukost

Tid:2021-09-02 08:00 - 2021-09-02 10:00
Plats:Bro Park
Arrangör:Upplands-Bro kommun
Kategori:Näringsliv
02 september 2021

Varmt välkommen på näringslivsfrukost - tema Uppstart Upplands-Bro

Den nya näringslivschefen Katarina Barter reflekterar kring sina intryck och tankar efter lite drygt 100 dagar på plats. Vi hoppas att hösten innebär att vi kan öppna upp och växla upp, en gedigen Uppstart. Tillsammans bidrar vi till Uppstart Upplands-Bro!

Företagarna Upplands-Bro och Damernas affärsnätverk informerar kort om vad som är på gång i deras nätverk.

Stefan Ekström, COO på Vinden AB, ett ungt företag i Brunna som redan vuxit ur deras lokaler, berättar om deras snabba utveckling och framtidsplaner.

Morgonen kommer ge mycket utrymme för mingel. Vi tror att alla behöver fylla på med energi och knyta nya kontakter. På plats medverkar både tjänstemän och politiker och vi bjuder på en riktig god frukost på fantastiska Bro Park.

Frukost serveras från kl. 08.00. Programmet startar kl. 8.30 och avslutas ca 9.15 därefter kaffe och mingel. Varmt välkommen!

Fredrik Kjos (M)

Kommunstyrelsens ordförande

Upplands-Bro kommun

Vänligen bekräfta ditt deltagande senast 25 augusti. Evenemanget är kostnadsfritt. Begränsat antal platser till 50. Tänk på att avanmäla dig om du får förhinder. Beroende på hur myndigheternas rekommendationer ser ut i september så kan dagen komma att anpassas.

Anmälan

Upp