FÖRÄLDRAGRUPP CONNECT I
UPPLANDS-BRO HÖSTEN 2019

Tid:2019-11-04 18:00 - 2019-11-04 19:30
Plats:Solängen, Kungsängens vårdcentral.
Arrangör:Upplands-Bro kommun
Kategori:Stöd & omsorg
04 november 2019

Upplands-Bro kommun erbjuder föräldrar som har barn i åldern 6-15 år att delta i föräldrastödsprogrammet Connect med start den 4 november 2019.

Vad är Connect?
Föräldrar träffas i grupp ca 1,5 tim per vecka i åtta veckor med utbildade gruppledare. Vid varje möte får du som förälder information om barns utveckling, du får se rollspel och delta i övningar som hjälper dig att hitta nya sätt att bemöta och hantera dina barns beteenden.

Varje barn och förälder är olika, därför undviker Connect att lära ut det rätta sättet att vara förälder på. I stället uppmuntras du att se att det finns alternativ som både stöttar dig i din relation till barnet samtidigt som du kan sätta gränser och förstå att förändring är en del av barnets utveckling.

Du som förälder uppmuntras att fundera över nya sätt att förstå ditt barn och dess beteende, nya sätt att förstå dig själv och ditt sätt att reagera som förälder, samt nya möjligheter i föräldrarollen.

Connect är ingen terapigrupp utan föräldrar bestämmer själva hur mycket ni vill dela med er av era erfarenheter och tankar.

Här finns mer information om föräldrastödsprogrammet Connect

Anmälan krävs och sker till någon av nedanstående mailadresser: