Aktuellt om Corona

Vuxenutbildningen i Upplands-Bro följer ansvariga myndigheters rekommendationer och informationen på denna sida kommer uppdateras löpande. Folkhälsomyndigheten följer händelseutvecklingen kontinuerligt och gör regelbundna riskbedömningar för smittspridning i Sverige.

Håll dig uppdaterad med kommunens information om coronaviruset på kommunens webbplats:
www.upplands-bro.se/corona

Nyheter ang coronaviruset på enkel svenska finner du på Folkhälsomyndighetens webbplats: www.folkhalsomyndigheten.se

Telefonlinje om corona för personer med migrationsbakgrund finns hos Transkulturellt centrum. Hit kan man ringa för att få svar på allmänna frågor om covid-19 på sitt eget språk. Besök deras webbplats för mer information:
https://www.transkulturelltcentrum.se/

  • På Vuxenutbildningen i Upplands-Bro fortsätter vi att arbeta förebyggande och vidta åtgärder för att minska risken för smittspridning. För närvarande har vi klassrumsundervisning med kompletterande distansinslag i en del kurser.
  • Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och fortsätter värna om varandra och hålla distans för att minska smittspridningen.
  • Vi är beredda för återgång till enbart distans-/fjärrundervisning om det kommer skärpta rekommendationer från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)

Upp