Körtest och gruppintervju

För att bli behörig till trafiklärarutbildningen ska du i din webbansökan bifoga ett godkänt körtest.

Behöriga sökande med godkänt körtest ska boka en tid för en gruppintervju. 

Boka körtest

För att bli behörig till trafiklärarutbildningen ska du i webbansökan bifoga ett godkänt körtest som du kan göra på några olika trafikskolor som är kopplade till vår utbildning i Stockholms-/Uppsalaområdet.

Observera att vi inte godtar några andra körtest.

Du kontaktar själv de som utför körtester, se information om hur du bokar körtest nedan, och bokar in samt betalar på plats till de som utför testet.
Kostnad 1000 kronor. Tidsåtgång ca 40–60 minuter.

När du utför körtestet ska du ta med körkort (minst behörighet B utan villkor 78/automat).

Blankett för att genomföra körtest kommer att finnas hos respektive körskola som anordnar vårt körtest. Observera att vi inte godtar några andra körtest.

Efter genomfört körtest ska du bifoga ditt godkända körtest i din ansökan tillsammans med övriga dokument, innan sista ansökningsdag. Läs noga all information som finns på vår hemsida.

Boka gruppintervju

Efter godkänt körtest ska du boka in dig på gruppintervju och ett skriftligt prov. De kommer att hållas samtidigt i trafiklärarutbildningens lokaler, Energivägen 19, Brunna, Kungsängen i november. Bokning sker via ansökningssidan.

Det kommer att finnas tider till alla som söker och har klarat körtestet. Vi lägger till fler tider när den första dagen börjar bli full.

Kontakt

Vuxenutbildningen
Tel: 08-581 693 00
E-post: vux@upplands-bro.se
Besöksadress: Kyrkvägen 6
196 30 Kungsängen

Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)