Speciallärare

Du som är folkbokförd i Upplands-Bro kan kontakta/besöka vår speciallärare om du har frågor kring studieteknik, kunskapsinlärning och alternativa verktyg.

Du behöver inte ha en diagnos, alla som känner behovet av kortvarigt eller långvarigt stöd är välkomna. Hos en speciallärare kan du få hjälp med inlärningsstrategier, om du behöver en personlig planering eller är i behov av speciella anpassningar och alternativa verktyg. Du är också välkommen om du har funderingar kring läs– och skrivsvårigheter eller bara vill prata om din egen studiemotivation.

Boka rådgivningssamtal

Du kan även boka en egen tid med specialläraren där ni gemensamt ser över vilka individuella behov du har.

Aktuell information

På grund av det rådande läget med Coronaviruset kommer alla bokade samtal från och med tisdag den 16/3 och tillsvidare att hållas via telefon istället för som fysiska möten. Du ska alltså INTE komma till vuxenutbildningens lokaler, utan du kommer att bli uppringd av specialläraren.

I rådande läge mejlar eller ringer du specialläraren när du vill samtala/ställa frågor kring dina studier eller behöver hjälp med att komma igång med exempelvis inläsningstjänst. Inläsningstjänst är en digital plattform där du kan lyssna på dina skolböcker. Specialläraren skapar konto åt dig.


Kontakta specialläraren

För kortare frågor kan du mejla eller ringa specialläraren. Har du en större fråga, var vänlig boka en tid för samtal via länken ovan.

E-post: ingela.ostman@upplands-bro.se
Tel.nr: 08-581 692 43


Kontakt

Vuxenutbildningen
Tel: 08-581 693 00
E-post: vux@upplands-bro.se
Besöksadress: Kyrkvägen 6
196 30 Kungsängen

Upp