Vuxenutbildningen

Två personer sitter vid en dator. En person tittar mot kameran.

Foto: Marco Gustafsson

Vuxenutbildningen i Upplands-Bro ska vara en mötesplats där människor växer och utvecklas för att vara rustade att möta en framtid där kunskaper och färdigheter är viktiga.

Med ämneskunniga, engagerade och pedagogiskt skickliga lärare erbjuds du alla förutsättningar för att lyckas med dina studier. Studierna kan anpassas enligt dina behov och förutsättningar och är kostnadsfria.

Du kan läsa mer om vårt utbud under de olika rubrikerna i menyn.

Aktuellt

Vi byter studieadministrativt system

Vuxenutbildningen har bytt studieadministrativt system från Procapita till Tieto Education. Vi hoppas på en smidig uppstart av det nya systemet och ber om er förståelse för eventuellt strul som kan uppstå.

Webbansökan för ansökan period 1 (2021)

Period 1 startar den 4 jan 2021.
Utbudet för våra interna kurser samt kurser hos externa anordnare ligger nu uppe i webbansökan.

Information om coronaviruset

För mer information om hur vi på vuxenutbildningen förhåller oss till coronaviruset, klicka här.

Nyheter ang coronaviruset på flera språk och enkel svenska finner du Här.

Kontakt

Vuxenutbildningen
Telefon: 08-581 693 00

Besöksadress: Kyrkvägen 6
196 30 Kungsängen

Expeditionens öppettider:

Måndag - fredag 10.00-13.00

Telefontider
Måndag - fredag 14.00-15.00

Du når oss alltid via e-post: vux@upplands-bro.se

Nyheter inom Vuxenutbildning

 • 21 SEP 2020
  I förra veckan firades att projektet MIA-vidare nu startar i Upplands-Bro kommun. MIA står för Mobilisering Inför Arbete och handlar om att personer som står långt från arbetsmarknaden ska få ett effektivt och samordnat stöd på vägen...
 • 8 SEP 2020
  Är du ute efter ett spännande och pedagogiskt intressant yrke med stora möjligheter till jobb efter avslutad utbildning? I januari 2021 rullar nästa omgång av trafiklärarutbildningen igång i Kungsängen. Ansök nu!
 • 30 JUL 2020
  I augusti 2020 startar nästa omgång av vård- och omsorgsutbildningen på Vuxenutbildningen i Kungsängen. Sista ansökningsdag är 8 augusti.
 • 10 MAR 2020
  Från och med sommaren 2020 inleder Upplands-Bro kommun ett samarbete med Håbo kommun med syftet att stärka vuxenutbildningen i kommunen och närområdet. Samarbetet innebär att utbildningsplatser i Upplands-Bro kommun framöver också...
 • 21 NOV 2019
  Grattis till Vuxenutbildningens SFI- och omvårdnadsarbetslag! De fick ta emot gymnasie- och arbetslivsnämndens första kvalitetspris för sitt arbete med jobbspår inom logistik samt vård och omsorg.
 • 26 SEP 2019
  En stor grupp statstjänstemän från olika afrikanska länder har besökt Upplands-Bro för att ta del av kommunens arbete med utbildning och aktiva jobbinsatser. Studiebesöket ingick i ett Sida-finansierat utvecklingsprogram inom området...
 • 1 FEB 2019
  Vid Gymnasie- och arbetslivsnämndens möte den 31 januari 2019 beslutade en enig nämnd att inrätta ett kvalitetspris för verksamheter inom nämndens område. Pristagare kan vara en enskild medarbetare, en verksamhet, en avdelning eller...

Kalenderhändelser inom barn & utbildning

Upp