Vuxenutbildningen

Vuxenutbildningen

Foto: Marco Gustafsson

Vuxenutbildningen i Upplands-Bro ska vara en mötesplats där människor växer och utvecklas för att vara rustade att möta en framtid där kunskaper och färdigheter är viktiga.

Med ämneskunniga, engagerade och pedagogiskt skickliga lärare erbjuds du alla förutsättningar för att lyckas med dina studier. Studierna kan anpassas enligt dina behov och förutsättningar och är kostnadsfria.

Du kan läsa mer om vårt utbud under de olika rubrikerna i menyn.

Aktuellt

 

SFI-start i november

SFI i Kungsängen: Ansök senast 4 november

Kurser och utbildningar i januari 2019

Extern anordnare annan ort: Ansök senast 2 december

I Kungsängen: Ansök senast 9 december

Information om Trafiklärarutbildning

Körtest och gruppintervju är ett obligatoriskt moment i ansökningsprocessen. Läs vår information noggrant och ta del av listan på trafikskolor som genomför körtest. Din ansökan kan kompletteras med körtest under hösten.

Kontakt

Vuxenutbildningen
Tel: 08-581 693 00
E-post: vux@upplands-bro.se

Besöksadress: Kyrkvägen 6 19630

Expeditionens öppettider:
Måndag, onsdag-fredag kl. 08:00-15:30 
Tisdag kl. 08:00-14:30

Övriga tider hänvisar vi till vux@upplands-bro.se

Nyheter inom Vuxenutbildning

 • 22 OKT 2018
  Sista ansökningsdag, och sista dag att komplettera sin ansökan, är torsdag 15 november. Efter utbildningen kan du arbeta som trafiklärare på trafikskola. Utbildningen är på Yrkeshögskolenivå och genomförs i samarbete med branschens...
 • 25 SEP 2018
  Nyfiken på yrkesutbildningar? I höst besöker ett antal yrkesutbildningar kommunens Vuxenutbildning. Kommunens samarbete med utbildningarna gör att du har goda möjligheter till praktikplats i kommunens närområde och arbete efter avslutade...
 • 3 JUL 2018
  När kommunens seminarium ”Så ökar vi innanförskapet med individen i fokus” gick av stapeln under Almedalsveckan fylldes lokalen till bredden med intresserade deltagare. 
 • 11 JUN 2018
  Ansökningstiden till yrkesutbildningar och kurser som startar i augusti är förlängd till söndag den 24 juni.
 • 7 MAJ 2018
  Yrkesförarutbildningen är en yrkesutbildning på gymnasienivå som ger dig kunskaper och färdigheter som krävs för att arbeta som yrkesförare inom godstrafik.
 • 3 MAJ 2018
  I webbansökan kan du se status på din ansökan för kurser och utbildning. Din status finner du i webbansökan under 'min studieplan'.

Kalenderhändelser inom barn & utbildning