3MAJ2021

Studentfirande på UBG 4 juni

äppelblom

Ännu ett läsår närmar sig sitt slut och snart kommer våra 3:or att sluta gymnasiet och gå ut i vuxenlivet. Vi på Upplands-Brogymnasiet som haft glädjen att ha dem hos oss under gymnasieåren, är måna om att studentdagen ska bli en minnesvärd och stämningsfull avslutning på gymnasiestudierna. Tyvärr ställer rådande situation med Covid-19 till det för oss
på många sätt, men vi hoppas att vi ändå ska kunna genomföra en högtidlig stund tillsammans. Gamla traditioner får samsas med nya rekommendationer.

Studentfirandet kommer därför att ske med en klass i taget tillsammans med mentorer och rektor enligt ett särskilt schema. Efter firandet med klasskamrater och lärare får varje klass springa ut genom skolans huvudentré. Endast två personer per student får finnas med på skolgården.

Jag vill avsluta med att rikta ett stort tack till er föräldrar för det engagemang ni visat under tiden vi haft era ungdomar här! Det är med både glädje och sorg vi släpper iväg våra studenter. Vi är stolta över dem, glada över att ha lärt känna dem och önskar dem alla lycka till i framtiden!

Med vänlig hälsning
Dan Sundblad
Rektor
Upplands-Brogymnasiet

Relaterade nyheter

  • 15 OKT 2021
    Att använda digitala verktygen är en naturlig och självklar del av vardagen för de allra flesta barn idag. Digitala verktyg kan användas för att göra undervisning i förskolor och skolor mer tillgänglig för alla barn och stärka barnens...
  • 1 OKT 2021
    När höstterminen 2021 började startade också den nya verksamheten Upp-Starten för elever som nyligen kommit till Sverige. Syfte med verksamheten är att ge eleverna en så bra start som möjligt i den svenska skolan.
  • 23 SEP 2021
    Hur kan en utomhusyta som vuxna knappt ser förvandlas till att bli en plats att stanna till vid, leka vid och använda? Svaret är enkelt. Genom att se världen genom barnens ögon. Detta testas nu i Upplands-Bro.   
Upp