27APR2021

Entreprenörsdag på UBG!

Tisdagen den 27 april hade vi vår stora entreprenörsdag då eleverna i årskurs 3 visade upp resultatet av arbetet med att driva egna företag på riktigt, UF.

UF UBG

Besök de olika företagen genom att gå in på länkarna nedan. I vår UF-studio får du träffa elever och lärare, titta på deras produkter och marknadsföring och se hur mycket man kan åstadkomma när man har läst ekonomi på Upplands-Brogymnasiet.

De som är med och tävlar om titeln Årets företag 2021 är:

SKINCARE UF

JOM GAMES UF

SafeParty UF

ResqBoost UF

Dropshipping UF

ZODIAC SHINE UF

Baba Barbers UF

La Goutte UF

DOSA UF

Nord Marketing UF

La Colombe D´OR

Blir du nyfiken och vill veta mer om Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi på Upplands-Brogymnasiet kan du kontakta arbetslagsledaren Thor-Björn Schiller,
e-post: thor-bjoern.schiller@upplands-bro.se

Relaterade nyheter

  • 15 OKT 2021
    Att använda digitala verktygen är en naturlig och självklar del av vardagen för de allra flesta barn idag. Digitala verktyg kan användas för att göra undervisning i förskolor och skolor mer tillgänglig för alla barn och stärka barnens...
  • 1 OKT 2021
    När höstterminen 2021 började startade också den nya verksamheten Upp-Starten för elever som nyligen kommit till Sverige. Syfte med verksamheten är att ge eleverna en så bra start som möjligt i den svenska skolan.
  • 23 SEP 2021
    Hur kan en utomhusyta som vuxna knappt ser förvandlas till att bli en plats att stanna till vid, leka vid och använda? Svaret är enkelt. Genom att se världen genom barnens ögon. Detta testas nu i Upplands-Bro.   
Upp