1APR2021

Delvis fortsatt fjärrundervisning på Upplands-Brogymnasiet

virus

Huvudmannen har beslutat att fortsätta med delvis fjärrundervisning med en årskurs på skolan och två årskurser på distans efter påsklovet då smittspridningen ökat igen den senaste tiden. Vi har då valt att prioritera eleverna i årskurs 3 som kommer att ha all sin undervisning på plats i skolan medan eleverna i åk 1 och åk 2 har distansundervisning de två första veckorna efter påsk, vecka 15 och vecka 16. Därefter tas ett nytt beslut.
Undantag som tidigare är yrkesprogram i åk 1, IM och yrkeskurser i åk 2 på BA, FT och TP som har all sin undervisning på plats i skolan.

Elever och vårdnadshavare får mer information i vklass.
Läs mer om skolans åtgärder och anpassningar angående pandemin under fliken Om oss.

Relaterade nyheter

  • 15 APR 2021
    Vill du komma till UBG för att besöka våra program och träffa elever och lärare? Kolla in nedanstående datum! OBS! Anmälan sker på mail. Barn och fritid Torsdag 22 april kl. 10.00 Torsdag 6 maj kl. 10.00 Anmälan: daniel.scheidegger@upplands-bro.se...
  • 15 APR 2021
    Under flera år har barnen som går på förskolan Ekhammar haft verksamhet i tillfälliga lokaler. På Utbildningsnämndens möte den 6 april beslutades att dessa lokaler ska avvecklas senast 2022-01-01 och barnen flytta till den nybyggda...
  • 22 MAR 2021
    Är du en framtida lastbilsförare? I augusti drar nästa omgång av yrkesförarutbildningen igång i Upplands-Bro. Sista ansökningsdatum är 16 maj 2021.
Fråga oss
Upp