27JAN2021

Ny Medieprofil på
Upplands-Brogymnasiet

TIll hösten kan man söka Medieprofil på Upplands-Brogymnasiet. Medieprofilen riktar sig till dig som vill lära dig allt om digitalt skapande, göra reklamfilm, vlogga och få koll på hur man egentligen lyckas som influencer eller youtuber.

Filmkamera

Du arbetar med de senaste digitala plattformarna och lär dig skapa olika medieproduktioner i Adobe-programmen. Inga förkunskaper krävs, här får du lära dig allt från grunden, från hur man skriver ett målgruppsanpassat filmmanus till att göra en proffsig fotoutställning eller digitala animationer. Du kan söka Medieprofilen om du väljer något av följande program: Barn och Fritid, Ekonomi, Handel- och administration, Naturvetenskap, Samhällsvetenskap eller Teknik.

Relaterade nyheter

  • 11 MAJ 2022
    Den 10 maj firas Fritidshemmens dag i hela Sverige. På Finnsta-skolan i Upplands-Bro var hela skolgården full av roliga aktiviteter att delta i och under vimplar och färgglada flaggspel fanns utställningar av projekt som pågått på...
  • 2 MAJ 2022
    Upplands-Bro är en eftertraktad arbetsgivare för många av de lärarstudenter som gör sin praktik på kommunens förskolor, skolor och gymnasium. Åtskilliga studenter söker lediga jobb här, direkt efter sin praktik. – Vi får mycket höga...
  • 26 APR 2022
    På fredag är det mösspåtagning för våra blivande studenter i åk 3! Skolan bjuder på bubbel och snacks i klassrummen innan eleverna samlas för en gemensam högtidlig ceremoni utomhus med tal och musikunderhållning.
Upp