27JAN2021

Ny Medieprofil på
Upplands-Brogymnasiet

TIll hösten kan man söka Medieprofil på Upplands-Brogymnasiet. Medieprofilen riktar sig till dig som vill lära dig allt om digitalt skapande, göra reklamfilm, vlogga och få koll på hur man egentligen lyckas som influencer eller youtuber.

Filmkamera

Du arbetar med de senaste digitala plattformarna och lär dig skapa olika medieproduktioner i Adobe-programmen. Inga förkunskaper krävs, här får du lära dig allt från grunden, från hur man skriver ett målgruppsanpassat filmmanus till att göra en proffsig fotoutställning eller digitala animationer. Du kan söka Medieprofilen om du väljer något av följande program: Barn och Fritid, Ekonomi, Handel- och administration, Naturvetenskap, Samhällsvetenskap eller Teknik.

Relaterade nyheter

  • 20 OKT 2021
    UBG Filmförening visade på onsdagen klassikern Tillbaka till framtiden i filmstudion i hus 9. Nästa onsdag den 27 oktober är det dags igen. Lagom till Halloween visas då The Nightmare Before Christmas! Välkomna!
  • 20 OKT 2021
    Vid höstterminens start öppnade Jensen Bro Mälarstrand dörrarna för elever. Med anledning av de restriktioner som funnits kopplat till pandemin hölls den formella invigningen i mitten av oktober.
  • 15 OKT 2021
    Att använda digitala verktygen är en naturlig och självklar del av vardagen för de allra flesta barn idag. Digitala verktyg kan användas för att göra undervisning i förskolor och skolor mer tillgänglig för alla barn och stärka barnens...
Upp