15MAJ2020

Studentfirande på UBG

Årets studentfirande vid Upplands-Brogymnasiet kommer att ske i ett mindre sammanhang med anledning av rådande coronapandemi. Gamla traditioner får samsas med nya rekommendationer. 

Studentmössa hänger på en gren i en syrenbuske med lila blommor.

Foto: Most Photos

Firandet delas upp under två dagar, den 4 och 5 juni, och kommer ske en klass i taget tillsammans med lärare och rektor enligt särskilt schema. Efter högtidligt firande på skolan får klassen springa ut genom skolans huvudentré, men endast med ett fåtal anhöriga närvarande som eleverna anmält i förväg. Övrig släkt och vänner får fira studenterna efter att de lämnat skolgården.

Vi hoppas att detta beslut respekteras, så att vi kan genomföra två riktigt fina och minnesvärda examensdagar för våra duktiga elever.

/Christan Eklöv Hagman, rektor

 

Livesändning utsläpp torsdag

Tryck på bilden för att se utspringet.
Kl 10:30 EK17a
Kl 11:30 HA

Livesändning utsläpp fredag

Tryck på bilden för att se utspringet.
Kl 10:30 NA17b
Kl 11:30 BF
Kl 12:30 EK17b
Kl 13:30 IMYRK
Kl 14:30 TE
Kl 15:30 SA17b

Relaterade nyheter

  • 15 OKT 2021
    Att använda digitala verktygen är en naturlig och självklar del av vardagen för de allra flesta barn idag. Digitala verktyg kan användas för att göra undervisning i förskolor och skolor mer tillgänglig för alla barn och stärka barnens...
  • 1 OKT 2021
    När höstterminen 2021 började startade också den nya verksamheten Upp-Starten för elever som nyligen kommit till Sverige. Syfte med verksamheten är att ge eleverna en så bra start som möjligt i den svenska skolan.
  • 23 SEP 2021
    Hur kan en utomhusyta som vuxna knappt ser förvandlas till att bli en plats att stanna till vid, leka vid och använda? Svaret är enkelt. Genom att se världen genom barnens ögon. Detta testas nu i Upplands-Bro.   
Upp