Trygghetscirkeln

Är du intresserad av att delta i föräldraskapsprogrammet Trygghetscirkeln?

Att vara förälder kan ibland vara det svåraste som finns. Alla föräldrar vill ge sina barn trygghet, bra självkänsla och kunna vägleda sina barn, men det är inte lätt att veta hur.

Inom kort startar vi upp två nya omgångar av föräldraskapsprogrammet Trygghetscirkeln:

  • Startdatum tisdag 21/9: För dig som är hemma med bebis, max 6 månader och kanske har syskon i förskolan. Vi träffas 8 veckor i sträck i videomöten på tisdagar kl. 10-11.30.

  • Startdatum måndag 20/9: För dig/er som har barn 0–6 år. Vi träffas i en covidanpassad fysisk grupp i lokaler på vårdcentralen, 7 gånger i sträck kl. 17.30-19. Du kan ej ta med dig ditt barn till kursen.

Trygghetscirkeln är ett relationsbaserat föräldraskapsprogram för föräldrar med barn i åldern 0 till 6 år i en grupp med 6–8 föräldrar och två erfarna samtalsledare från Familjecentralen i Upplands-Bro kommun. Det bygger på anknytningsteori och 50 års forskning kring barns utveckling, behov och vad som skapar trygghet.

Programmet är kostnadsfritt och omfattar 7–8 träffar á en och en halv timme per tillfälle. Det är viktigt att du kan tänka dig att komma varje gång, eftersom det ena kapitlet bygger på det andra.

Frågor och anmälan till: lena.cedervall@upplands-bro.se


Text

Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)

Upp