Aktuellt

Från och med vecka 6 startar vi upp ett tema som kommer att pågå hela vårterminen på våra Öppna förskolor. Vi har valt TEMA Bondgård. Först ut kommer vi att undersöka hönsgården. Tanken är att barnen ska få utforska temat med alla sina sinnen.

Vi har startat upp spädbarnsmassage igen i små grupper. Nästa grupp startar i april och det går bra att föranmäla sig om man är intresserad. Läs mer under fliken Aktiviteter.

Vi ber er att inte besöka Öppna förskolan om ni har feber, hosta, snuva eller ont i halsen. Efter sjukdom, avvakta två extra dagar innan ni kommer på besök för att vara säker på att inte smitta längre. Om någon i familjen har konstaterad covid-19 ber vi er att inte komma på till Öppna förskolan.

Kalendarium i Bro Vårterminen 2022

12/5 på torsdagar (från och med v. 19) har vi utomhusverksamhet och dukar upp med material utanför öppna förskolans lokaler 9.00-12.00.

17/6 Vi träffas i Bro centrum, Norrgrindsvägen vid den gula aktivitetskontainern. 10.00-12.00. Vi presenterar tema teknik, kemi för små barn. Eventuellt kommer biblioteket förbi med "bibbla biken" där ni kan låna böcker.
Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)

Upp