Öppna förskolor

På Öppna förskolan erbjuds förskoleverksamhet, som riktar sig till föräldrar med barn 0-5 år. Dessutom är Öppna förskolan en träffpunkt för föräldrar eller andra vuxna som har ansvar för medföljande barn.

Till Öppna förskolan kan du komma med dina barn 0-5 år för en stunds trevlig samvaro med andra föräldrar och barn. Öppna Förskolan erbjuder barn en pedagogisk gruppverksamhet, samtidigt som den kan ge föräldrar stöd i föräldrarollen. Verksamheten är avgiftsfri och utgår från besökarnas intressen.

Du kan ta med lunch eller mellanmål och vi säljer kaffe/te till självkostnadspris.

Våra verksamheter är Grön Flaggcertifierade, vilket betyder att vi tar ansvar för miljön och arbetar på ett hållbart sätt.

Upplands-Bro kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi efterlyser finska småbarnsfamiljer som vill vara med och hitta på roliga saker att göra med barnen. Vårt mål är att bevara och ge det finska språket och kulturen vidare till barnen.

Tillsammans med BVC stöttar vi dig som förälder. Bland annat finns föräldragrupper som du anmäler dig till via BVC.

Vi erbjuder även föräldraskapsprogrammet Trygghetscirkeln,ett relationsbaserat program i grupp för föräldrar med barn i åldern 0-6 år. För mer info. kontakta Öppna förskolorna.

Välkommen till oss!

Text

Kontakt

Enhetschef
Inés Rivera
Tel: 08- 581 691 01
E-post: ines.rivera@upplands-bro.se

Öppna förskolan i Bro
Tel: 08-581 690 57
Blomstervägen 13B, Bro
E-post: oppnaforskolan.bro@upplands-bro.se

Öppna förskolan i Kungsängen
Tel: 08-581 690 18
Bergvägen 28, Kungsängen
E-post: oppnaforskolan.kungsangen@upplands-bro.se

Följ oss på facebook!

Upp