Upplands-Bro kommun

Hej, vad vill du ha hjälp med idag?

Visa tips för mig som är...

Senaste nyheterna

20 janExperter utbildar medarbetare om strategi mot grovt våld

Förra året började arbetet med att införa metoden Gruppvåldsintervention, GVI, som ett steg i arbetet mot det grova våldet i närsamhället. Nu tas nästa steg i införandet av strategin.

17 janHållbarhet präglar utvecklingen av Trädgårdsstaden i Bro

Effektivitet, flexibilitet och lokalt producerad energi. Det är ledorden för Trädgårdsstaden i Bro Mälarstad. På tisdagen signerade kommunstyrelsens ordförande i Upplands-Bro en vision och hållbarhetsambition för området tillsammans med hållbarhetscheferna för energibolaget E.ON och för byggbolagen...

10 jan2022 års jämställdhetsbonus till karateklubben Tatakai

Karateklubben Tatakai kyokushin Bro har tilldelats 2022 års jämställdhetsbonus på 15 000 kronor av kultur- och fritidsnämnden. Föreningen får priset för sitt arbete med att aktivt och målinriktat sträva efter att erbjuda alla möjlighet att delta, oavsett kön, ålder och funktionsvariation.

10 janKommunen satsar på ny föräldrastödsgrupp

I slutet av januari startar en ny föräldrastödsgrupp för föräldrar och anhöriga till tonårsbarn med problematisk skolfrånvaro.

9 janUpplands-Bro - värderas högt som plats att bo och leva på

Upplands-Bro kommun är en mycket bra plats att bo och leva på. Det uppger hela 89,5 procent av de kommuninvånare som svarat på Statistiska Centralbyråns (SCB) Medborgarundersökning 2022, vilket är en ökning från förra året.

Evenemang

 1. 04 jan-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 27 jan-
  Boka plats
 3. 31 jan-
  Boka plats

  Fri entré

  Tisdagsmys i Bro

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Var med och påverka!

Upplands-Bro utvecklas. För dig.

Upplands-Bro ska växa hållbart. Befolkningen ökar med ungefär två procent varje år och vi utvecklar kommunen för att möta framtidens behov. Här har vi samlat planer och pågående byggprojekt, så att du kan ta del av hur Upplands-Bro utvecklas.

Till Upplands-Bro utvecklas

Ett starkt och aktivt näringsliv.

Som företagare i Upplands-Bro är du en viktig samhällsaktör. Delta i våra lokala nätverk och bidra till en hållbar utveckling i Upplands-Bro.

Till Företagare och näringsliv
Visit Upplands-Bro

Skapa minnen i Upplands-Bro

Skärgårdsidyll och svalkande sjösbris. Vidsträckta åkrar med stilla betande djur. Upptäck naturen till fots eller på cykel, eller upplev en enklare tillvaro på campingtur med hela familjen. Oavsett vem du är finns det nya minnen att skapa i Upplands-Bro.

Besök visitupplandsbro.com