Upplands-Bro kommun

Hej, vad vill du ha hjälp med idag?

Visa tips för mig som är...

Senaste nyheterna

25 novTummen upp för feriejobb på höstlovet – stärker ungas motivation

För första gången har Upplands-Bro kommun erbjudit ungdomar feriejobb under höstlovet. Detta var en pilot där 17 unga, som kämpar med sin skolgång eller saknar arbetslivserfarenhet, erbjöds jobb. Syftet var att testa om höstlovsjobben kunde ge positiva effekter för ungdomars skolgång och välmående....

24 novVälkommen till adventsmys på torgen i Bro och Kungsängen!

Torsdag 24 november tänder kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) julbelysningen på torgen i Kungsängen och i Bro. Kom förbi, ta en glögg, kaffe eller juice, mingla och njut av samvaro och julmusik.

22 novKommundirektör Ida Texell inbjuden att tala på konferensen Framåtblick Sverige

Frågan ”hur en kommun blir vinnare efter pandemin?” står i centrum när Ida Texell talar på konferensen Framåtblick Sverige som även kommer att sändas på SVT Forum.

22 novUpplands-Bro kommun är Sveriges representant i nordiskt samarbete

Nordplus ger ekonomiskt stöd till olika typer av utbildningssamarbeten inom livslångt lärande, där Upplands-Bro kommun är Sveriges representant.

16 novFöretagsakuten - kommunens nya satsning för att stötta det lokala näringslivet

Upplands-Bro strävar efter en hållbar tillväxt och för att ge de bästa förutsättningarna för företagande. Kommunen vill främja positiva krafter i en svår tid, genom en ny satsning som kallas Företagsakuten.

Evenemang

 1. 16 nov-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 26 nov-
  Boka plats

  Akryldag fortsättning

 3. 26 nov-

  Fri entré

  Julmarknad

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Var med och påverka!

Upplands-Bro utvecklas. För dig.

Upplands-Bro ska växa hållbart. Befolkningen ökar med ungefär två procent varje år och vi utvecklar kommunen för att möta framtidens behov. Här har vi samlat planer och pågående byggprojekt, så att du kan ta del av hur Upplands-Bro utvecklas.

Till Upplands-Bro utvecklas

Ett starkt och aktivt näringsliv.

Som företagare i Upplands-Bro är du en viktig samhällsaktör. Delta i våra lokala nätverk och bidra till en hållbar utveckling i Upplands-Bro.

Till Företagare och näringsliv
Visit Upplands-Bro

Skapa minnen i Upplands-Bro

Skärgårdsidyll och svalkande sjösbris. Vidsträckta åkrar med stilla betande djur. Upptäck naturen till fots eller på cykel, eller upplev en enklare tillvaro på campingtur med hela familjen. Oavsett vem du är finns det nya minnen att skapa i Upplands-Bro.

Besök visitupplandsbro.com