1AUG2018

Starta hösten med godbitar från Konstrundan

Med start den 25 augusti ger Konsthallen i Kungsängen en försmak av vad som kommer att visas på Konstrundan i Upplands-Bro.

Till vänster målning av Runa Hägerström samt till höger verk av Mari Skoglöv.

Grönblå målning av Runa Hägerström samt (till höger) ett verk av Mari Skoglöv.

Missa inte att se massor av lokal konst under sista veckan i augusti. Då visar Konsthallen/Kulturhuset i Kungsängen en samlingsutställning med lokala konstnärer som medverkar i den tolfte årliga Konstrundan i Upplands-Bro.

Invigning och vernissage
Lördagen den 25/8 klockan 13-15 invigs samlingsutställningen samt Konstrundan med tal av Camilla Janson, kommunstyrelsens ordförande, samt mingel och festligheter.

Utställningen pågår 25/8-2/9 och har samma öppettider som Kulturhuset. Konstrundan pågår under helgen 1-2/9. Arrangör är föreningen Konstformer i samarbete med Konsthallen.

Varmt välkomna!

Relaterade nyheter

  • 14 AUG 2018
    Bered dig på att starta tidigt om du vill se allt på Konstrundan 2018. Den första helgen i september visar 79 utställare bland annat målningar, foto, digital art, brodyr, smycken, glas och keramik. På rundan erbjuds dessutom mysig...
  • 9 AUG 2018
    Just nu blåser det in mängder av döda småfiskar vid stranden i Stigstorp. Vattenkvaliteten kan inte garanteras och kommunen avråder därför från bad.
  • 6 JUL 2018
    Missade du Historisk mosaik, en storslagen föreställning om Upplands-Bros brokiga historia som gavs i Kulturhuset i Kungsängen den 23 maj? Nu kan du läsa lokalprofilen Börje Sandéns manus med massor av spännande berättelser om lo...