15DEC2017

Antagningsbesked och statusförklaring på din ansökan

I webbansökan kan du se status på din ansökan för kurser och utbildning som börjar i januari. Din status finner du i webbansökan under 'min studieplan'.

 Statusförklaring finner du här: Statusförklaring

Har du blivit beviljad en kurs eller utbildning på annan ort kommer den anordnande skolan att kontakta dig senast en vecka innan kursstart med mer information. Om du inte blir antagen av den anordnande skolan kommer du istället att bli kontaktad av oss på Vuxenutbildningen.

Har du sökt kurser eller utbildning som hålls i Kungsängen kommer ditt antagningsbesked att finnas i webbansökan innan jul. Observera att du för kurser och utbildning som hålls i Kungsängen inte kommer bli kontaktad av skolan utan du tar del av ditt antagningsbesked i webbansökan. Håll utkik där!

Relaterade nyheter

  • 19 JAN 2018
    Vill du börjar studera i mars? Isåfall behöver du skicka din in ansökan genom webbansökan tillsammans med dina tidigare betyg.
  • 17 JAN 2018
    Mellan 11 januari och 11 februari pågår skolval för de barn som ska börja förskoleklass till hösten. Under höstterminen träffade eleverna på Råbyskolan sin nye rektor för första gången. Christer Jones, med lång erfarenhet av ledarroller...
  • 17 JAN 2018
    Det är fortfarande möjligt att göra en sen ansökan till de kurser som börjar den 12 februari.