10OKT2017

Nya öppettider och passerkort på kommunens kretsloppscentraler

Den 16 oktober tar kommunen över driften av kretsloppscentralerna i Brunna och Skällsta. Det innebär utökade öppettider och nya rutiner för dig som slänger skräp.

Den 16 oktober tar kommunen över driften av kretsloppscentralerna i Brunna och Skällsta. (Foto: Mostphotos)

 

Öppettider baserade på besöksmönster

I samband med att kommunen tar över driften av kretsloppscentralerna justeras också öppettiderna. De nya utökade öppettiderna baseras på besöksmönster.

Nytt passersystem - privatperson

Kretsloppscentralerna kommer också få ett nytt passersystem. Det nya systemet består av en terminal och vägbom. Som privatperson öppnar du bommen med hjälp av ditt körkort.

Nya öppettider och rutiner

Nytt passersystem - företagare

Som företagare behöver du ett företagskort för att använda kretsloppscentralerna. Du ansöker om ditt företagskort via länken nedan.

Ansök om företagarkort

Relaterade nyheter

  • 20 MAR 2018
    Välkommen att fira Earth Hour 2018 på Kvistaberg, där kommunen ordnar en manifestation i hållbarhetens tecken. Grillarna kommer att vara tända och det bjuds på enklare mat.
  • 17 MAR 2018
    Förra veckan genomförde polisen hastighetskontroller på Bygdegårdsvägen. Vägen är en del av den omledningsväg som tagits fram på grund av grävarbetet med den nya fjärrvärmeledningen i Kungsängen. Kontrollerna är ett resultat av att...
  • 14 MAR 2018
    Planerar du att glasa in verandan eller bygga ut i sommar? Då är det hög tid att lämna in din ansökan eller anmälan för att vara säker på att få ditt beslut i tid.